banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Ekonomi Başkanı Hıdır Toprak

Şanlıurfaspor tesisleri sahalarında problem yok!


2 Adet antrenman sahası bulunan Şanlıurfaspor tesislerinde sahaların durumu Şanlıurfa’nın sıcağının GAP Arena stadı zeminini bozduğu iddialarını yalanlar cinsten olduğu belirtiliyor.
Şanlıurfa’daki sıcak ve nem’i bahane ederek GAP Arena stadı zemini bozuldu açıklamaları, Şanlıurfaspor tesislerinde sahaların neden bu sıcaklarda bozulmadığı sorularını akıllara getiriyor.
Şanlıurfaspor kulübünden konu ile ilgili yapılan açıklamada, GAP Arena stadının bu durumu bizleri derinden üzmüşken, Şanlıurfa’nın aşırı sıcağını ve nem’i bahane ederek tesislerimizdeki sahalarında GAP Arena stadı ile aynı durumda olduğunu göstermek isteyen zihniyeti tesislerimize davet ederek yadaçektiğimiz fotoğraf ve görüntüler ile yalanlıyoruz.
Şuan tesislerimizde bulunan 2 adet çim sahadan 1 nolu saha da geçen sezon takımımız her gün antrenman yapmıştır. Buna rağmen, kısmi bozulan ve yaptığımız çalışmalar ile antrenmanlarımızı yapacak düzeye getirdiğimiz 1 nolu sahamızdaki iyileştirme çalışmaları ekiplerimiz ve kulüp çalışanlarımız tarafından aksatılmadan devam etmektedir.
2 nolu aşağı çim sahamızda ise en ufak bir problem bulunmamakla birlikte, profesyonel maç yapılabilecek düzeyde bile olduğu anlaşılmaktadır. Herhangi bir problemin olmadığı kendi sahalarımızı ve Gençlik hizmetleri spor il müdürlüğüne ait GAP Arena stadı çim zemininindurumuyla ilgili kıyaslamayı kamuoyu ve Şanlıurfalıların takdirine bırakıyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.