banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Hüseyin Dağ Ameliyat Oldu

Gerekli tetkikler yapılarak Dağ'a ameliyat hakkında bilgi verildikten sonra mikrodiskektomi yöntemi ile uyutulmadan ameliyata alının Dağ'ın belindeki fıtık alındı. Başarılı geçen operasyon sonucu hastanede 2 günlük istirahate çekilen Dağ "Hastalığım Şanlıurfaspor'un Samsunspor maçı sonrasında bel ağrısı ile kendini gösterdi Lig devam ediyordu ve Urfaspor'un küme düşme tehlikesi olduğundan ameliyatımı bu güne erteledim. Ağrılarımı iğnelerle ve masajla geçiştirmeye çalıştık. Geçen hafta lig bitti Osm Ortadoğu hastanesi Beyin Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Mustafa Gök ameliyata ihtiyacım olduğunu söyleyince ameliyatımı oldum ve şu anda Allaha şükür çok iyi hissediyorum." dedi.
     Hastaneden ve Doktorundan çok memnun olduğunu ifade eden Hüseyin Dağ," böyle bir hastaneyi Şanlıurfaya kazandıran herkese teşekkür ederim. Hijyenik, nezih bir ortamda çok çabuk ve güvenli bir şekilde ameliyatımızı gerçekleştirdiler. Buradaki personelin yaklaşımı, güler yüzü, odaların temizliği ve çağırdığımızda hemen duyarlı bir şekilde müdahale edilmesi çok güzel. Osm gibi hastanelerin Şanlıurfa'da sayısının arttırılması urfa için iyi olacaktır" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.