banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Sanlıurfa Haber Şanlıurfaspor Balıklıgöl

Şanlıurfaspor taraftarı protesto etti VİDEO
Şanlıurfaspor  son haftalarda aldığı kötü sonuçlar ve en son kendi evinde Fethiyespor’a yenilmesi taraftarı isyan ettirdi. Maç bitimde stat dışında toplanan taraftarlar “Yönetim İstifa” ve “Reha İstifa” sloganlarını atarak stattan ayrıldı.

 

Şanlıurfaspor evinde ağırladığı Fethiyespor’a 1-0 yenildi. 51’inci dakikada Uğur Demirkol’un kendi kalesine attığı gol maçın da skorunu belirledi. Oyunda üstünlük sağlamasına karşın 3 puanı tek golle kaçıranŞanlıurfaspor’da tribünler istifa sesleriyle yankılandı. Stat içerisinde çevik kuvvetin önlem almasının ardından yatışan gösteriler stat dışında da devam etti. Maç bitiminde “Yönetim İstifa” ve “Reha İstifa” sloganlarını atan bazı taraftarlar yoğun güvenlik önlemleri eşliğinde çıkış kapısına kadar ilerledi.

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Reha Kapsal maç sonrası yaptığı açıklamada, “. Maçın bitimine uzatmalarla birlikte 14 dakika var. Senin bir şahsi hesabın varsa, ki ne olduğunu da biliyorum ben, bunun yeri burası değil. Maç biter maçtan sonra konuşulur. Maçın bitimine 14 dakika kala bu oyunculara böyle bağırılmaz. Ona rağmen oyuncu etkilenmiyor, son dakikalarda iki tane golü kaçırıyoruz. Bu insanlık değil vicdansızlık. Başka hesaplarını burada saha içerisinde görmeyecekler. Ben hayatımda duymadığım olayları burada gördüm. Milli takımda da çalıştım. Onlar hani beğenmiyorlar ya; burada 4 tane kupa var. Onları ne yapacağız merak ediyorum? Hani o arkadaşlar var ya! Şimdi adamı konuşturmasınlar. Ahlaklı, edepli, biraz Allah korkusuyla hareket etsinler” diye çıkışta bulundu.

Kayank: Urfahaber24.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.