banner2
Öne Çıkanlar toz Urfa Sugeldi Candeias Douglas Tanquee

Şanlıurfaspor taraftar desteğini bekliyor

Spor Toto 1. Lig’de 13. Haftaya giriliyor. 16 Puanla 10. Sırada bulunan Şanlıurfaspor, GAP Arena’da Boluspor’u ağırlıyor. Geçen hafta Samsunspor deplasmanından 1 puanla dönen Sarı-Yeşilliler, 13 puanla 14. Sırada yer alan Boluspor’u yenmekten başka bir şey düşünmüyor.

Şanlıurfaspor, Boluspor hazırlıklarını dün sürdürdüğü son antrenmanla tamamladı. Sarı-Yeşillilerde, sakatlığını bulunan golcü futbolcu Önder bu maçta forma giyemeyecek.

Taraftar desteği bekliyor

Şanlıurfaspor’un Boluspor karşısında en büyük destekçisi yine taraftarı olacak. Saha ve seyirci avantajını kullanmak isteyen Şanlıurfaspor teknik heyeti, futbolcular ve yöneticiler tüm taraftarları Boluspor maçı için GAP Arena’ya bekliyor.  Sarı-Yeşilliler, seyircisinin desteğiyle Boluspor maçından 3 puanla ayrılmayı hedefliyor.

Saraçoğlu; Galip gelmek istiyoruz

Bu arada Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu da, Boluspor karşısında galip gelmek istediklerini söyledi.

Saraçoğlu yaptığı açıklamada, Boluspor maçını taraftarın desteğiyle mutlaka kazanmak istediklerini belirterek, “İç sahada kazanamama fobimizi Boluspor maçında bitirmek istiyoruz. Takımımız, hazırlıklarını tamamladı. Taraftarımızın desteğiyle Boluspor maçını kazanacağımızı düşünüyorum” diye ifade etti.

Taraftarın bu takımın olmazsa olmazlarının başında geldiğini sözlerine ekleyen Saraçoğlu, “Tek başımıza başarıyı yakalamamız çok zor. Taraftar, bir takımın en önemli gücü. Geçen yıl ki taraftar gücünü bu sezonda arkamızda görmek istiyoruz. Gerçekten takım olarak tek eksiğimiz taraftar. Onların bu takıma nasıl sahip çıktığını çok iyi biliyoruz. Artık yeniden takımlarına sahip çıksınlar ve desteklesinler. Taraftarımızın desteği ile başarıya ulaşacağımıza yürekten inanıyorum”

HABER: Uğur BUDAK / Sembol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.