banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan Enver Sedat Yahlizade

Şanlıurfaspor Taraf Grubundan Şahine Anlamlı Ziyaret
Şanlıurfa Spor forması ve kaşkol hediye ederek Milli Eğitim Müdüründen destek istediler.

 

Şanlı Çarşı Eyyübiye Grubu adına Osman Yüksel Biz Şanlı Çarşı Eyyübiye grubu olarak yeni kurulduk ve ilk ziyaretimizi size gerçekleştirdik. Bizler Pazar günleri öğrencilerimiz stat’da görmek ve gelen öğrencilerimizi en iyi şekilde ağırlamak istiyoruz ve sizlerden bu bağlamda destek bekliyoruz dedi.

 

Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin Ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada “ Özellikle çocuklarımızın ve gençlerimizin spor ortamlarında olmasını çok arzu ediyoruz. Bu kapsamda okullarımızın sportif faaliyetlere katılmaları yıllardır arzu ettiğim ve sürekli söylediğim bir konudur. Bu kapsamda beden eğitimi öğretmenlerimizle karşılıklı fikir alış verişinde bulunup, öğrencilerimizin serbest zamanlarını bu tür ortamlarda geçirmelerini paylaştık ve bu konuda talimatlar verdim. Seyircisiz oynama cezasının olduğu hafta birçok öğrencimizi ve annelerini Şanlıurfa Sporumuza destek olsun diye stat da gitmeleri yönünde tavsiyelerde bulundum ve o maç ta güzel bir tablo oluştu. Bu tablo da görmüş olduk ki taraftar desteği sağlanınca başarıda geliyormuş gençlerimizin bu tür ortamlarda daha çok bulunması için belediye başkanımız la görüşerek kombine bilet talebinde bulunduk. Bundan sonraki süreçte de Şehrimizin tek profesyonel futbol takımı olan kulübümüze desteklerimiz Milli Eğitim camiası olarak artarak devem edecektir. Ben de sizlerden okullar arası sportif faaliyetlerde gelip gençlerimizi görüp onların maçlarını seyredip içlerinden yetenekli gençleri belirleyip onlara destek çıkmanızı istiyorum” dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.