banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Şanlıurfaspor Samsunspor maçı hazırlıkları



Sabah yapılan antrenmanda genelde fizik kondisyon çalışması yapan sarı yeşilli ekip akşam ise çift kale maç yaparak hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik Direktör Engin Korukır nezaretinde yapılan antrenman sabah 1 saat 15 dakika akşam ise 1 buçuk saat sürdü.

Geçtiğimiz hafta sonu kendi evinde Göztepe ile 1-1 berabere kalan Şanlıurfaspor'da futbolcular Samsunspor deplasmanında kaybedilen puanları telafi etmek istiyor.

Futbolculara moral yemeği

Dün akşam yapılan antrenman sonrası Beylerbeyi ocakbaşı restauranda giden Şanlıurfaspor yönetim kurulu teknik heyet ve futbolcular Urfa'ya özgü yöresel yemekler yedi. A Milli takımnın Letonya ile oynadığı maçıda burada izleyen sarı yeşilli ekip, Samsunspor maçı öncesi, moral depoladı.

2. Başkan Kemal Süt'ün organize ettiği ve  futbol şube sorumlusu Kerem Şimşek ve yönetim kurulu üyesi Halil Kızılelma'nın da yer aldığı yemekte futbolcular doyasıya eğlendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.