banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

ŞANLIURFASPOR, SAMSUNSPOR HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Haftayı Göztepe mağlubiyeti ile kapatan Şanlıurfaspor’da Teknik Direktör Raşit Çetiner, futbolculara izin vermedi. Sarı-Yeşilliler, hafta sonu oynayacağı Samsunspor maçına GAP Vadisi’nde sürdürdüğü ter idmanı ile başladı. Göztepe maçında ilk onbirde forma giyen futbolcular, düz koşu yaptıktan sonra istirahata çekildi. Ayrıca Serdar Özkan, Kıvanç Karakaş ve Gökhan Kaba izinli oldukları için antrenmana katılmadı. Diğer futbolcular da, Teknik Direktör Raşit Çetiner gözetiminde yaklaşık bir buçuk saat çalıştı. Antrenmanı Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Üyeleri Maruf Güneş, Gökhan Gökmen, Mehmet Çavuş ve Halil Ateş de seyretti.

Bu arada Kağan Timuçin Konuk ile Özgür Özkaya, kart cezalısı olmalarından dolayı Samsunspor maçında forma giyemeyecekler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.