banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Urfa Haber Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

Şanlıurfaspor sakatlıklarla boğuşuyor
Ligde oynadığı 12 maçta 8 galibiyet, 2 beraberlik,  2 yenilgi alan ve topladığı 26 puanla lider Bozüyükspor, lig ikincisi Balıkesirspor’un ardından Beyaz grupta bulunan Şanlıurfaspor, Tepecikspor maçının hazırlıklarına kendi tesislerinde yaptığı antrenmanlara devam ediyor. Beyaz grupta topladığı 19 puanla ligde 6. Olan Tepecikspor ile evinde karşılaşacak olan Şanlıurfaspor’da sakat oyuncularının çokluğu teknik Direktör Kemal Kılıç’ı düşündürüyor.

GAP Arena Stadında Tepecikspor’u ağırlayacak olan Şanlıurfaspor’da sakat olan Özgür Özkaya, Mutlu Kızıltan ve Kaleci Fırat Çakmak, sakatlıklarından dolayı bu önemli maçta oynayamacaklar.

Öte yandan Şanlıurfaspor’un defans oyuncusu  Yiğitcan Erdoğan’ın durumu yarın netlik kazanacak. 16 Ekim pazar günü deplasmanda Tokatspor’u 2-0 mağlup edilen maçta ayak bileğinden sakatlanan ve bu nedenle İzmir’de tedavi edilen Yiğitcan’ın bir süre sonra ayağında ödem oluştuğu bildirildi. Durumu düzelen Yiğitcan Tepecik maçı kadrosuna alınacak.

Şanlıurfaspor Tepecikspor maçının hazırlıklarına GAP Arena Stadyumunda yapacağı antrenmanlarla devam edecek.
www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.