banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin Faruk Çelik

Şanlıurfaspor hazırlık maçında Hatayspor'la karşılaştı

Şanlıurfaspor sahaya Tomıc, Ramazan, Alican, İsmail, İzzet, Cemil, Fevzi, Mertcan, Abdulaziz, Hüseyin ve Artun ilk 11’i ile başlarken, Hatayspor ise Akın, Serkan, Yılmaz, Ömer, Soner, Caner, Taha, Sadi, Selçuk, Erhan ve Ragıp ilk 11’i ile başladı. 

30’ar dakikadan iki devre şeklinde oynanan karşılaşmanın ilk 10 dakikasında bulduğu net fırsatları gole çeviremeyen sarı yeşilliler Hatayspor’dan Taha’nın 22. dakikada penaltı golü ile 1-0 geriye düştü.

Genelde Şanlıurfaspor’un atakları şeklinde geçen ilk devreyi Hatayspor 1-0 önde kapattı. 

İkinci yarıda iki takımda oyuncu değişikliklerine giderken, Sarı yeşilli ekip ataklarını sıklaştırdığı dakikalarda sahneye çıkan İzzet Yıldırım durumu 1-1’e getirdi. 

Sağ kanattan Abdulaziz’in ceza sahasına gönderdiği pası iyi değerlendiren İzzet’in şık vuruşu kalecini sağından filelere gitti.

 

Golden sonra ataklarına devam eden Şanlıurfaspor’da futbolcular son vuruşları değerlendiremedi ve karşılaşma 1-1 eşitlikle sona erdi. 

Karşılaşmayı Şanlıurfasport Kulüp Başkanı İsmail Bağıban, ve Transfer komitesinden sorumlu yöneticiler Mehmet Büyükfırat, İbrahim Demirkan’da izledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.