banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Şanlıurfaspor profesyonelleşiyor!

Şanlıurfaspor yönetim kurulu basın toplantısında bir araya gelerek sportif menajer Murat Daldık’ı tanıttı.


El Ruha otelde yapılan basın toplantısına İl Özel idaresi Genel sekreteri ve Şanlıurfaspor 2. Başkanı Uğur Büyükhatipoğlu, Şanlıurfaspor Sportif işler sorumlusu İbrahim Güllüoğlu, Şanlıurfaspor basın sözcüsü Gökhan Gökmen, Mali işler sorumlusu Nabi Kırmızı, Kulüp idare amiri Vedat Bucak, sportif işler sorumlusu Şükrü Yüksel, sportif menajer Murat Daldık ve Şanlıurfaspor idari menajeri Hakan Keşküş katıldı.
Açıklamayı yapan Şanlıurfaspor 2. Başkanı Uğur Büyükhatipoğlu, Boluspor maçında sahadan mağlubiyet ile ayrılmalarının üzüntüsünü yaşadıklarını belirtirken, “Şanlıurfaspor olarak basın mensuplarıyla sıkça bir araya gelmek istediklerini belirterek, “Bu amaç doğrultusunda bu toplantıyı düzenledik. Geçen hafta oynadığımız Boluspor maçıyla ilgili de kısa bir değerlendirme yağmak istiyorum. Hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık. Ancak önümüzde uzun bir maraton var. Yarın oynayacağız Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı da bizim için çok önemli. Kentimize yakın olan Gaziantep’e taraftarlarımızı bekliyoruz. Umarım Şanlıurfaspor’a yakışır bir futbola oyunumuzu sergileriz ve galibiyetle döneriz, kurumsal yapıyı güçlendirmek için kurumsal çalışmalarımız devam ediyor, son olarak Sportif direktör Murat Daldık ile anlaştık, kendisine başarılar diliyoruz” dedi.
Şanlıurfaspor kulübü bünyesinde aylık bir gazete çalışmalarının da olduğuna dikkat çeken Büyükhatipoğlu, “Şanlıurfaspor kulübü olarak ‘Şanlıurfaspor’ adıyla aylık bir gazete çıkaracağız, 1 Kasım itibari ile yayın hayatına başlayacak” diye konuştu.
Şanlıurfaspor’un çiçeği burnunda sportif menajeri Murat Daldık ise, bu görevi kendisine layık gördükleri için Şanlıurfaspor Yönetimi’ne teşekkür ettiğini belirterek, “Şehir belli, hedef belli, camia belli, yapacak şeyler belli, beklentiler belli. Şuan fazla konuma zamanı değil icraat zamanı ve iş zamanı. Bazı şeyleri yakaladıkça konuşacak çok şeylerimiz olacak ama şuan zamanımız dar, konuşacak fazla bir şey yok. Allah hepimizi utandırmasın birlik ve beraberlik içerisinde inşallah sezon sonunda ipi hep birlikte omuzlayacağımıza inanıyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.