banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Urfa Haber Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

Şanlıurfaspor, Pendikspor hazırlıklarına başladı
Sarı-Yeşilli ekip, yarın karayolu ile Gaziantep’e gidecek ve Cuma gününe kadar burada hazırlıklarını sürdürecek.


Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Şanlıurfaspor, 1 günlük iznin ardından İstanbul ekibi Pendikspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına start verdi. Şanlıurfaspor’un kendi tesislerinde başladığı hazırlıklarda futbolcuların moralli oldukları gözlenildi.


Kemal Kılıç nezaretinde yapılan antrenman; düz koşu ile başlayarak, 5’e 2 top kapma ve yarım sahada çift kale maç ile tamamlandı. Ofspor maçında burnu kırılan Ramazan Sal, hafif bir operasyonda geçirdiğinden dolayı bugün ki antrenmana katılmadı. Başarılı oyuncunun burnundaki darbeden dolayı sezon sonu tekrar  burnundan bir poerasyon geçireceği  açıklandı.

Öte yandan tecrübeli savunma oyuncumuz Ramazan Sal yarın Gazi Antep’e gidecek kafileye katılacağı öğrenildi.


Şanlıurfaspor, bugün sabah saatlerinde kendi tesislerinde yapacağı antrenmanın ardından Gaziantep’e hareket edecek. Sarı-Yeşilli kafile, Pendikspor maçının hazırlıklarını Cuma gününe kadar Antep’te devam edecek.

Sarı-Yeşilliler, Pendikspor maçı için Gaziantep’ten Cuma günü İstanbul’a hava yolu ile gidecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.