banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

Şanlıurfaspor, Pendikspor engelini de aştı
Şanlıurfaspor Ligin 26.Haftasında Deplasmanda  oynadığı Pendikspor'u 2-1 yenerek   liderliğini sürdürdü. Balikerisspor'un bu hafta bay olmasından faydalanan  Şanlıurfaspor'un lider olarak puna farkını 4'e çıkardı.

Maçın 36 Dakikasında İzzet Kaya’nın yaptığı ortayı Ahmet Güven kafası ile rakip kalenin fileleri ile buluşturarak Şanlıurfaspor, 1-0 öne geçirdi.

58. Dakikada  Pendik savunmasının çıkardığı topu, Semih  Kaleci Zekeriya ile karşıkarşıya kaldı. Kaleci Zekeriya'nın Semih'e müdahalesi  sonucu penaltı oldu. ayrıca Zakeriya Sarı Kart ile cezalandırıldı. Pendikspor’un penaltısını kullan Arif,  topu ağlara buluşturdu. maç 1-1
Golden 10 Dakikasonra ŞAnlıurfaspor 70. Dakikasında Cezalanına yapılan ortaya 1. golun sahibi Ahmet Güven kafa ile dokunarak kendisinin ve takımının 2. golünü attı.
Maçta başka gol olmayınca Şanlıurfaspor Maçı 2-1 Kazanarak haftayı 3 puanla kapattı.
BEYAZ GRUPTA TOPLU SONUÇLAR

Bozüyükspor [ 1 - 0 ] Turgutluspor

Bugsaşspor [ 0 - 0 ] Tepecikspor

Pendikspor [ 1 - 2 ] Şanlıurfaspor

Ofspor [ 0 - 0 ] Çorumspor

Konya T. Şekerspor [ 0 - 1 ] İskenderun DÇ.

Tokatspor [ 0 - 0 ] Kocaelispor

Gaziosmanpaşa [ 1 - 0 ] Altay

Diyarbakırspor [ 0 - 1 ] Yeni Malatyaspor


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.