banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan PTT 1. Lig

Şanlıurfaspor, Pendiki gözüne kestirdi

Haftayı Fethiye beraberliği ile kapatan Şanlıurfapsor, gözünü hafta sonu oynayacağı Pendikspor maçına dikti. Ligde 3 haftadır galibiyetle ayrılamayan Sarı-Yeşilli ekip, Pendik maçından 3 puanla ayrılmayı planlarken hazırlıklar ise tam hız sürüyor. Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Şanlıurfaspor, hafta sonu GAP Arena Stadyumu`nda konuk edeceği Pendikspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. 16 puanla ligin 6. Sırasında yer alan Şanlıurfaspor, 14 puanla 11. Sırada yer alan Pendik maçından mutlak galibiyetle ayrılmayı he-defliyor.

 

Sarı-Yeşilli ekip, dünkü hazırlıklarını 11 Nisan Stadı`nda sürdürdü. Teknik Direktör Ekrem Al nezaretinde sürdürülen çalışmalarda futbolcuların neşeli oldukları görüldü.

 

Düz koşu ile başlayan antrenmanda, kondisyon ve dar alanda pres çalışması yapıldı. Pursaklar maçında sakatlanan ve Fethiye kadrosunda yer alamayan Yertek ve Zafer`in sağlık durumunun iyiye doğru gittiği öğrenilirken, takımla birlikte çalışmalara başladığı görüldü.

 

Hafta onu oynayacakları Pendikspor maçının kendileri için çok önemli bir maç olduğunu belirten Teknik Direktör Ekrem Al, “Bu maç bizim için büyük önem taşıyor. Bu maçta alacağımız 3 puanla 2 haftada 4 puana ulaşmış olacağız, ki bu iyi bir sonuçtur. Önemli olan liderle aramızdaki puan farkını kapatma veya en aza indirmektir” dedi.

 

Deplasmanda oynadıkları maçlarda alınan puanların takıma olumlu yansıdığını dile getiren Al, “Bu sezon kentin bizden istediklerini gerçekleştirmek istiyoruz. Hedefli bir takımız bu yolda bazı aksaklıklar olabilir. Sonucun iyi olması için elimizden geleni yapacağız. İstikrarsızlık, mağlubiyet ve beraberlikler olabilir ama önemli olan takımın oyununda ve inancında bir düşüşün olmamasıdır” şeklinde konuştu.

Uğur Budak / Sembol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.