banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Şanlıurfaspor, Orhangazispor’u penaltılarla geçti

Ziraat kupası 3 tur maçında Şanlıurfaspor cezası nedeniyle Kahramanmaraş’ya oynadığı maçı penaltılar sonucu 4-2 yenerek 4. Tura çıktı.

1461 Trabzonspor maçında aldığı 2 maçlık saha kapatma cezası nedeniyle Kahramanmaraş’ta Orhangazispor ile karşılaşan Şanlıurfaspor, Bursa Temsilcisi 3. Lig ekibi Orhangazispor’u penaltılar sonucu 4-2 yenerek kupada tur atladı.

Maça atak bir futbol ile başlayan Şanlıurfaspor, maçın 30. Dakikasında Önder Çengel’in ayağından bulduğu gol ile 1-0 öne geçti. Maçın ilk yarısı bu skorla tamamlandı. İkinci yarıya başlayan Şanlıurfaspor, Orhangazispor karşısında bulduğu pozisyonlardan yararlanamadı. Maç Şanlıurfaspor’un galibiyeti ile biteceği sanılırken Orhangazispor, Şanlıurfaspor’a gol atarak maça beraberliği getirdi. Maç 1-1 beraberlikle sona erdi.

Maçın uzatma dakikalarında başka gol olmayınca maç penaltılara gitti.

Orhangazispor kullandığı 3 penaltıdan yararlanamazken Şanlıurfaspor Sankoh, Sercan ve İzzet ile kullandığı penaltıları gole çevirdi. Şanlıurfaspor bu sonuçla Ziraat Türkiye Kupasında 4. Tura çıktı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.