banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Şanlıurfaspor, Milli maç arasında çalışmalarına hız verdi





Türkiye Süper Lig ve PTT 1. Ligde Milli maçlar nedeniyle maçlar oynanmazken, sarı yeşilli ekip kendi tesislerinde günde çift idmanla önümüzdeki haftaya hazırlanıyor.

Balıkesirspor maçı sonrası GAP Vadisi tesislerinde toplanan ve önümüzdeki hafta kendi sahasında konuk edeceği Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarına başlayan Güneydoğu temsilcisi ara vermeden çalışmalarına devam ediyor.

Bugün sabah yaptığı antrenmanla çalışmalarını sürdüren sarı yeşilli ekipte tüm gözler Gaziantep B.B.Spor maçına çevrildi.

Artık ligde kayıp istemeyen Şanlıurfaspor, gelecek hafta karşılaşacağı rakibini devirerek rahat bir nefes almak istiyor.

Teknik Direktör Tugay Kerimoğlu nezaretinde çalışmalarına hız veren Şanlıurfaspor’da yabancı futbolcular Makhtar ve Edınho cezaları nedeniyle Gaziantep ekibine karşı forma giyemeyecek.

Sakatlığı devam eden Şanlıurfalı futbolcu İbrahim Halil Çolak’ında tedavisine devam edilirken, yine sakatlığından dolayı son 2 hafta oynayamayan Kubilay Sönmez’in sakatlığının geçtiği ve hazır olduğu bildirildi.

PTT 1. Ligde 26 puanla 14. sırada yer alan Şanlıurfaspor, küme düşme hattının 1 puan üstünde bulunuyor.

İyi futbol oynamasına rağmen bir türlü istediği sonuçları alamayan sarı yeşilli ekip, Gaziantep B.B.Spor karşısında şeytanın bacağını kıracak gibi görünüyor.

Taraftarlarında bu maça organize olduğu öğrenilirken, Passolig satışlarınında bu maç öncesi artacağı belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.