banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Şanlıurfaspor maçı bekliyor

Antalya Muratpaşa ilçesi Gençlik ve spor ilçe müdürlüğü spor tesislerinde son antrenmanını yapan sarı yeşilli ekip, maç saatini beklemeye başladı.
Akşam saatlerinde yapılan antrenmana futbolcular düz koşu ile başladı.
2 grup halinde top kapmaca oyunudan sonra, yarı alanda çift kale maç yapan Şanlıurfaspor, ısınma hareketleri ile idmanı sonklandırdı.
Teknik Direktör Cihat Arslan nezaretinde yapılan ve 1 saat süren antrenmana sakatlığı devam eden Kenan Karışık ve arka adelesinde sakatlığı bulunan Serdar Özbayraktar'ın haricinde tüm futbolcular katıldı.
Antrenmanı Şanlıurfaspor AS Başkanı ve Kulüp sözcüsü Nabi Kırmızı'da izledi.
Kafilede 19 futbolcu yer alıyor
Şanlıurfaspor'un Antalyaspor maçı kafilesinde 19 futbolcu yer alıyor.
Kaleciler Bora ve Fevzi'nin haricinde Onur Akbay, Zenke, Tello, Kubilay, Ekrem, Abdulkadir Özgen, Youssef, Onur Kolay, Göksu, Abdulkadir Özdemir, Gökhan, Hüsnü, Volkan, Şenol, Veli, Hakan ve Hüseyin 19 kişilik kafilede yer aldı.
Maç Üniversite'de
14 Eylül 2014 Pazar günü saat 20:00'de başlayacak karşılaşma Antalya Akdeniz Üniversitesi Mardan stadında oynanacak.
Karşılaşmayı Koray Gencerler yönetecek. Gencerlerin yardımcılıklarını ise Cumhur Altay ve İbrahim Çağlar Uyarcan yapacak. Maçta dördüncü hakem olarak Deniz Kükrek görev yapacak.
Yönetim tam kadro Antalya'da olacak
Şanlıurfaspor'un 2. haftada karşılaşacağı Antalyaspor maçına yönetim kurulundan da yoğun ilgi olduğu belirtilirken, Karşılaşmayı Kulüp başkanı Fethi Şimşek'in yanı sıra çok sayıda yönetim kurulu üyesininde maçta olması bekleniyor. Ayrıca Şanlıurfa'dan gelen Gazetecilerinde maçı takip edeceği öğrenildi.
Taraftarlar takımı yanlız bırakmayacak
Pazar günü oynanacak Antalyaspor-Şanlıurfaspor karşılaşlması için Şanlıurfa'dan taraftarlarında Antalya'ya gidecekleri belirtildi.
Yaklaşık 4 otobüs ile Antalya'ya giden taraftarlar,Şanlıurfaspor yanlız bırakmayacaklar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.