banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç MHP ABD

Şanlıurfaspor lider oldu, İşte haftaya bakış
Basın sözcüsü Reşit Akıl, yaptığı açıklamada, grupta geride kalan haftalarda her maçtan puan alabilen tek takım olduklarını belirterek, en yakın takipçilerine 5 puan fark atarak, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlediklerini söyledi.



Takipçilerinin puan kaybettiği haftada galip gelerek, önemli bir avantaj yakaladıklarını ifade eden Akıl, grupta her haftanın birbirinden zorlu maçlara sahne olduğunu, tüm hesaplarını buna göre yaptıklarını dile getirdi.



Kulübün cezası nedeniyle kadın ve çocukların desteğiyle çıktıkları Pendikspor maçında iyi bir performans sergilediklerini ve galip geldiklerini anlatan Akıl, şunları kaydetti:

``Kadın taraftarlarımızın desteğiyle galip gelerek liderliğimizi sürdürdüğümüz için sevinçliyiz. Seyircisiz oynadığımız maçta, bize destek veren kadın ve çocuklarımıza çok teşekkür ediyoruz ve bu galibiyeti onlara armağan ediyoruz. Şanlıurfaspor şu anda Bank Asya yolundaki engelleri tek tek aşıyor, sezon sonunda bu hedefimize ulaşacağımıza inancımız tamdır. Taraftarımızın şüphesi olmasın Şanlıurfaspor hak ettiği yere varacaktır.``

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.