banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Şanlıurfaspor kupa maçında biletleri ucuzlattı
Spor Toto 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden Şanlıurfaspor Türkiye Kupası 1.Tur maçında Yeni Malatyaspor’u konuk edecek. Şanlıurfaspor yöentimide kupa maçına özel olarak bilet fiyatlarında indirime gitti.

 

Kupa maçına özel olarak bilet fiyatlarında indirim yaptıklarını belirten Şanlıurfaspor kulübü 2. Başkanı ve Basın Sözcüsü M.Reşit Akıl,” yarın GAP Arena Stadında karşılaşacağımız maça taraftarlarımızı bekliyoruz. Grupta oynadığımız son maçta aldığımız galibiyetle üzerimizdeki ölü toprağını attık. Ligde olduğu gibi kupada da iddialıyız. Bu önemli maçta taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Yeni Malatyaspor maçı tek maç olarak eleme usulü oynanacak. Bu yüzden maç 90 dakika sonucu uzatmaya veya penaltı atışlarına kadar gidebilir.  Taraftarlarımızdan yarınki maçta Gap Arena Stadyumunu doldurmalarını istiyoruz.” Dedi.

 

Şanlıurfaspor Yönetimi, bilet fiyatlarını kale arkası 2 lira, maraton 5 lira numaralı ve Gold 10 lira olarak belirlendi.

 

GAP Arena stadında Şanlıurfaspor- Yeni Malatyaspor maçı saat 13:00 başlayacak.
www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.