banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Ekonomi Başkanı Hıdır Toprak

Şanlıurfaspor kongresini ilk balikligol.com duyurmuştu
Şanlıurfaspor Başkanı Kemal Saraçoğlu bugün Şanlıurfa tesislerinde düzenlediği basın toplantısında Şanlıurfaspor’un kongreye gideceğini açıkladı.

Aldığımız bilgiye göre Şanlıurfaspor yönetimi kongreye gitmek için hazırlandığını "Şanlıurfaspor kongreye gidiyor" başlığı ile dün saat 14:53 ilk olarak biz kamuoyuna duyurduk. 

GÜNDEM DEĞİŞTİREN O HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ


Haberimiz üzerine bugün Şanlıurfaspor tesislerinde basın toplantısı düzenleyen Başkan Kemal Saraçoğlu haberimizi teyit etti.

İşte Saraçoğlu'nun sözleri; “Bu kongrenin yeni yönetim oluşturma kongresinden ziyade güçlendirme kongresidir. Biz kongrede sadece kendi isteği ile yönetimden ayrılmak isteyen arkadaşları ayıracağız” dedi.


Şampiyonluk sözü vererek başkanlığa geldiklerini, verdikleri sözü yerine getirerek Şanlıurfasporu şampiyon yaptıklarını belirten Kulüp başkanı Saraçoğlu; “bu süreçte bize sonsuz desteklerini sunan yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ederim. Şampiyonlukta en az benim kadar onlarında emeği geçmiştir. Ayrıca geçen yılki kongreye katılan delegelere de teşekkür etmek istiyorum” dedi.


TRANSFERLER 1 HAZİRANDA BAŞLIYOR
Kemal Saraçoğlu 1 Haziranda başlayacak olan transferler için de; “elimizden geleni yapacağız. Transferler konusunda konuşmak henüz erken” dedi.

Geçmiş yönetimleri de beceriksizlikle imtihan eden Saraçoğlu; “geçmiş yıllarda bundan çok daha fazla para harcandı ama Şanlıurfaspor lig’i orta sıralarda bitiriyordu” dedi

Bir gazetecinin; “Yeniden aday olacak mısınız” sorusuna; “Şanlıurfaspor için ne gerekiyorsa yapacağım. Görevden kalmam gerekiyorsa kalırım. Buna Urfaspor’unda ihtiyacı var” dedi.

Mehmet Guli Aslan / www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.