banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Şanlıurfaspor, KKTC Turkcell'i devirdi
Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Liginde oynanan karşılaşmada Şanlıurfa Bedensel Engelliler konuk ettiği KKTC Turkcell'i 87–83 yenerek galibiyete çevirdi 



Şanlıurfa Atatürk Spor Salonu'nda oynanan maçta ev sahibi takım, ilk periyodu 24-14 önde tamamladı.




 



ikinci periyotta daha etkili bir  sergileyen KKTC Turkcell, aradaki farkı kapattıktan sonra öne geçtiği devreyi 42–39 önde bitirmeyi başardı.



Karşılıklı basketlerle geçen maçın üçüncü periyodunu 64-63 önde tamamlayan Şanlıurfa ekibi, büyük bir heyecanın yaşandığı müsabakanın son dakikalarında bulduğu sayılarla rakibini 87-83 yendi.



Şanlıurfa Bedensel Engelliler Kulübü Başkanı Ve Takım Antrenörü Veysi Fırat, maç sonrasında yaptığı açıklamada, son dakikalarına kadar çekişmeli geçen maçtan galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını ifade etti.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.