banner2
Öne Çıkanlar Aşağı Yazıcı Akhisar Belediyespor Filip Panak Asger Sorensen Angelo Preciado

Şanlıurfaspor Kemal Kılıç'a sahip çıktı
Profesyonel liglerin sayılı namaglûp takımlarından olan ve bu hafta sonu Tokatspor deplasmanında almış olduğu galibiyetle liderlik koltuğuna oturan Şanlıurfaspor’da yüzler gülüyor.



Son 5 müsabakasından da galibiyetle ayrılan Şanlıurfaspor’da yönetim kurulu emeği geçen herkese teşekkür etti. Yönetim kurulu adına açıklama yapan Şanlıurfaspor kulüp ikinci başkanı ve basın sözcüsü Mehmet Reşit Akıl bu serinin yakalanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederken en büyük teşekkürü de teknik direktör Kemal Kılıç’a yaptı.



Akıl açıklamasında “Şanlıurfaspor bu başarı grafiğinde hiç şüphe yok ki en büyük pay sahiplerinden biri de Kemal Kılıç’tır. Kemal hocamızın özel hayatıyla ilgili ortaya atılan söylemlere kulüp olarak aldırış etmiyoruz. Teknik Direktörümüz sayın Kemal Kılıç ulusal televizyonda hakkında ortaya atılan söylemlere cevap verdi. Biz de bu süreçte kendisinin açıklama yapmasını bekliyorduk. Öncelikle şunu ifade etmek istiyorum ki biz hocamızdan memnunuz. İyi ki Kemal Kılıç bu takımın başına getirmişiz. Yönetim kurulu olarak hocamızın her türlü arkasında olduğumuzu beyan etmek istiyorum. Hocamız da Şanlıurfa’da bulunmaktan oldukça memnun. Televizyon programında özelikle Şanlıurfaspor yönetimine taraftarlara ve Şanlıurfa basınına kendisine destek verdikleri için teşekkür etti. Şanlıurfa kamuoyu bilsin ki: hocamızın her konuda arkasındayız. Kemal Kılıç’la üst liglere çıkacak olan bu takım Kemal Kılıç istediği müddetçe beraberlik devam edecektir. Yönetim kurulu olarak, takımın almış olduğu başarıların yerine başka olayların konuşulmaması. Bu başarıyı baltalanmaması için herkesin elbirliğiyle hareket etmesi gerekir. Bizim Şanlıurfa kamuoyundan ricamız başarımıza ortak olmamız. Biz inanıyoruz ki Kemal Kılıç yönetimindeki bu takım Şanlıurfalıların hasretle ve özlemle beklediği Bank Asya ligine çıkacaktır. Hatta taraftarlarımızdan bu hafta evimizde oynayacağımız Konya Turku Şeker maçında teknik direktör Kemal Kılıç’ı tribünlerde sevgi gösterileriyle karşılayıp tüm Türkiye’ye hocalarının arkasında olduklarını göstermeleri ve bu takım teknik heyetiyle, futbolcusuyla, yönetimiyle, taraftarıyla bir olduğunu, bütün olduğunu göstermeleridir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.