banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Sanlıurfa Haber Şanlıurfaspor

Şanlıurfaspor Keita’ye Alternatif, Herve Tum'u alıyor

 

Şanlıurfaspor Transfer çalışmalarına hız verdi yönetim Galatasaraylı Eski futbolcu Keita ila anlaşmıştı  Keita’nın fiyat artırması Yönetimi  harekete geçirdi yönetim Keita gelmesi  Elazığspor’un Başarlı futbolcusu  Herve Tum ile anlaşacak
Herve Tum Kulüp takımları kariyeri

Herve  Tum  2007-08 sezonunda RC Strasbourg tarafından Bursaspor takımına kiralanmıştı. Sivasspor ile 15 Temmuz 2008 tarihinde başlayan sözleşmesi 31 Mayıs 2015 tarihinde sona eridi.2012-2013 sezonunda Elazığspor forması giydi 22 Haziran 2009 tarihinde Sivasspor Kulübü'nün resmi sayfasında yapılan açıklamaya göre kulüpten ayrıldığı ve başka bir takım ile anlaştığı belirtildi Haziran 2009 tarihinde İstanbul BB'a transfer oldu. 2010-11 sezonun bitimiyle beraber İstanbul BB olan sözleşmesi son bulduğu için serbest kalmıştır. Bunun üzerine fazla zaman geçmeden Gençlerbirliği'ne transfer olduğu açıklanmıştır 2011-2012 sezonu sonunda Süper Lig'e yükselen Elazığspor'a transfer oldu. Ayrıca Elazığspor formasıyla ilk lig maçında Fenerbahçe ağlarını sarsmayı başardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.