banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Şanlıurfaspor Kaleci Zafer'le Sözleşme İmzaladı
Şanlıurfaspor devre arasında tecrübeli file bekçisi Fırat Çakmak’ın Denizlispor’a transferinin ardından kaleci arayışlarını sürdüren Şanlıurfaspor Kulübü transfer komitesi ara transferin son gününde  Spor Toto 2.Liğ Kırmızı Gurupta mücadele eden Çankırıspor’dan kaleci Sunay Zafer’i  sezon sonuna kadar Sarı-Yeşilli yapacak imzayı attı.
Kaleci Sunay Zafer transferi konusunda açıklama yapan Şanlıurfaspor 2. Başkanı ve Basın Sözcüsü Mehmet Reşit Akıl” şöyle konuştu.
Ligde Banka Asya 1.Lig’i hedefleyen Şanlıurfaspor hedeflerini gerçekleştirmek için kadroyu güçlendirdiklerini söyledi.Banka Asya 1.Lig’e çıkmak istediklerini ifade eden “AKIL” Kartalspor’dan Adem Sarı, Bursaspor’dan Ramazan Sal ve Çankırıspor’dan Sunay Zafer’i transfer ettik.”AKIL”  Ara transfer döneminde kadromuza dahil ettiğimiz arkadaşların takıma güç katacağına inanıyorum diyen “AKIL” kaleci Sunay’la transfer kapattık dedi…
SUNAY ZAFER KİMDİR
5 Ocak 1982'de Bulgaristan'da doğan Sunay ZAFER, 1995 de Ankara Ziraat Bankası takımında futbola başladı. 1999 yılında Ankara Demirspora transfer oldu. 2001 yılında, Ankara Demirspor da profesyonel olmadan önce 2000 yılı içinde dört kez U-17 ve U-18 Milli Takımlarına çağrıldı. Sunay, bu maçlarda Aykut ERÇETİN’in yedeği olarak görev yaptı. 2005 yılına kadar Ankaragücü’nde kalan Sunay, 2002-2003 sezonunda Zafer ÖZGÜLTEKİN’in arkasında yedek kaleci olarak yedi Süper Lig maçına çıktı. 2005 yılında Ankara’dan ayrıldıktan sonra, Kırşehirspor, Nazilli Belediyespor, Afyonkarahisarspor, Alanyaspor, Turgutluspor, Beypazarı Şekerspor ve son olarak da geçtiğimiz sezon Çankırıspor formasını  giydi.
Ayrıca Sunay Zafer 2008-2009 sezonunda Alanyaspor'da Stoper oyuncumuz Sercan Özçelik ile birlikte oynadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.