banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Sanlıurfa Haber Şanlıurfaspor Balıklıgöl

Şanlıurfaspor, Juninho bombasını patlattı

Geçen sezon Adana Demirspor’da forvet hattında kiralık oynayan Juninho’nun transferi 3 gün içerisinde bitti.

 

Bonservisi Bulgaristan’ın Sofya takımına ait olan futbolcunun kulübü ile her konuda anlaşma sağlandı. Şanlıurfaspor transfer komitesi yıldız futbolcunun menajeri ile görüşerek Juninho’yu resmen Şanlıurfaspor’un sarı-yeşilli renklerine bağladılar.

 

Adana Demirspor forması ile 30 maça çıkan golcü futbolcu 14 gol attı. 1985 doğumlu olan Juninho sağ ayağını iyi kullanan ve çabuk bir futbolcu olma özelliği ile de dikkat çekiyor. Şanlıurfaspor yönetim kurulu Sofya’dan bonservisi de alarak Juninho’ya 2 yıllık imza attırdı. Juninho transferine 600 bin dolar ödenirken bonservisine ise 240 bin avro ödendi.

Teknik Direktör Raşit Çetiner’in ısrarla Şanlıurfaspor’a renklerine bağlamak istediği Juninho bundan sonra gollerini Şanlıurfaspor adına atacak.

Haber: Ali AKARSLAN / Sembol

Anahtar Kelimeler:
ŞanlıurfasporJuninho
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.