banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Şanlıurfaspor İzzet Canlıka'yı kiraladı VİDEO


Şanlıurfaspor alt yapısından yetişen ve A Takıma kadar yükselen İzzet, 1 yıllığına Kırıkhanspor'a kiralandı.
Geçtiğimiz sezon sarı yeşilli ekipte forma şansı bulan 20 yaşındaki futbolcu, dün gece Kamptan ayrılarak Kırıkhan'a gitti.
Menajeri Mustafa Yakışık ile birlikte Kırıkhan'a giden ve imza atan İzzet'e Şanlıurfaspor kulübüde 2014-2015 sezonunda başarılar diledi.


İzzet: "Urfaspor'a daha hazır gelmek için Kırıkhan'a gittim"


Hocamın ve yönetimin beni bırakmamasına rağmen oynayabileceğim bir takıma gitmek istediğini belirten İzzet transferi ile ilgili şunları söyledi:
"Hocamın ve yönetimin beni bırakmak istememesine rağmen ben oynayabileceğim bir takıma gitmek istedim. Orada bir sezon oynayıp Urfaspor'a daha hazır bir şekilde gelmek istiyorum. Burası kalabalık oldu. Burada hedefler çok büyük. Bende oynayabileceğim bir kulübe gitmek istedim. Orda oynayıp kendimi geliştirmek ve tekrardan Urfaspor'a faydalı olmak istiyorum. Kendimi bir sene iyi hazırlamak için orada oynayacağım"


Hüseyin Dağ: "Onunla gurur duyuyorum"


Şanlıurfaspor genel koordinatörü Hüseyin Dağ ise, İzzet'in alt yapı hocası olarak kendisiyle gurur duyduğunu ifade ederek, "İzzet gerçekten büyük bir aşamak kaydetti. Gerek Teknik Direktörümüz Cihat Arslan'ın gerek yönetimin takımda kalmasını istediği İzzet kendi isteği ile 'Ben gidip oraya oynayayım, burada kadro geniş, burada oynayamam' gibi tereddütlerle hocaya geldi ve gitmek istediğini söyledi, Kırıkhan'da daha iyi daha başarılı olacağını söyledi. Orada oynayıp daha güçlü bir şekilde Urfa'ya döneceğini bize iletti. Biz İzzet'ten gerek kişiliği ile gerek çalışkanlığı ile alt yapıdan yetişmiş bir hemşerimiz olarak ondan son derece memnunuz onu seviyoruz. İnşallah gittiği takımda Yunus Emre gibi özgüveni gelişir. Orda çok maç oynayarak özgüvenini, tecrübesini, kalitesini daha da geliştirir. Urfaspor'a daha uzun yıllar hüzmet edeceğinden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bizimde beklentimiz bu. Gerçekten yönetimizde İzzet'in kalmasından yanaydı. İzzet'i seviyorlar, burdaki futbolcularda çok seviyor. Hocamızda seviyor tutuyor. Ama dediğim gibi İzzet ısrarla gerek bana gerek hocaya benim gidip oynamam gerektiğini ve gitmek istediğini söyledi. Bizde ona bu düşüncesi doğrultusunda ona bu izni verdik. İnşallah gideceği yerlerde başarılı olur ve daha iyi yerlerde Süper ligde oynar diye düşünüyorum. Kendisine başarılar diliyorum" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.