banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Urfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Şanlıurfaspor ilk transferini Mersin'den yapacak

Şanlıurfaspor ara  transferde kadrosunu güçlendirmek istiyor Şanlıurfaspor mesinidmanyurdu’ndan ayrılan tecrübeli orta saha oyuncusu Murat Erdoğan’ı almak istiyor.
Murat Erdoğan 1976, Londra,  İngiltere doğumlu Türk futbolcu. Forvete dönük orta saha futbolcusu olarak görev almaktadır.[1]Kulüp kariyeri.Ankaraspor,Galatasaray, Gaziantepspor, İstanbulspor, Malatyaspor, Mersin İdman Yurdu, Sakaryaspor, Sivasspor ve Kasımpaşaspor takımlarında forma giymiştir. Süper Lig 2010-2011 Sezonu'nda Manisaspor ile 2 yıllık sözleşme imzalamıştır. Manisa'da ilk sezonunda 27 maça çıkan Murat 2'de gol attı. İkinci sezonunda ise 31 maça çıkan Erdoğan 7 gol attı. Takımının en çok gol atan 2. futbolcusu olan Murat birçok asist yaptı fakat bu goller ve asistler takımının küme düşmesini engelleyemedi ve Manisaspor küme düştü. Manisaspor ile sözleşmesi biten Murat takımın küme düşmesi nedeniyle sözleşme imzalamadı ve Mersin İdman Yurdu'na transfer oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.