banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Şanlıurfaspor ilk sınavını geçti

Antalya'da devre arası kamp çalışmaları kapsamında ilk hazırlık maçına çıkan sarı yeşilli ekip, 24. dakikada Adiloviç 88. dakikada ise İbrahim'in attığı gollerle rakibini mağlup etti.
Antalya'da kampta bulunan Azerbaycan Futbol federasyonundan hakemlerin yönettiği  ve yoğun yağış altında oynanan maçta Şanlıurfaspor, Tuzman'ın ayağından gelen golle 1-0 geriye düştü.
24. dakikada kazanılan penaltı vuruşunu gole çewviren Adiloviç eşitliği sağlarken, son sözü Baran'ın asistini gole çeviren İbrahim Yılmaz söyledi ve Şanlıurfaspor hazırlık maçında sahadan 2-1 galip ayrıldı.
Şanlırfaspor sahaya Fevzi Elmas, Halil Köçer, Göksu Alhas, Onur Akbay, Mehmet Emin Kendirli, Kenan Karışık, Hakan Arslan, Rodrigo Tello, Serdar Özbayraktar, Simon Zenke,Abdulkadir Özgen ilk 11'i ile sahaya çıkarken, Giresunspor ise Eser, Cihan Can, Çağrı, Uğur, Rıdvan, Alican, Abdulaziz, Mihail, Tuzman, Antoni ilk 11'i ile çıktı.
Şanlıurfaspor'da Teknik Direktör Cihat Arslan maçın ikinci yarısına çok farklı bir 11 ile başladı.
Şanlıurfaspor alt yapısından yetişen ve kampta yer alan Abdullah Kurtboğan, Mehmet Emin Kendirci ve Baran'dan Giresunspor'a karşı forma giydi.
Karşılaşmayı Şanlıurfaspor AS Başkanı Nabi Kırmızı, Futbol şube sorumluları Maruf Güneş ve Nihat Kırmızı'da izledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.