banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Şanlıurfaspor İlk Maçına Çıkıyor



Şanlıurfaspor ilk kez yeni kadrosu ile taraftarları ile buluşacak. Gap Arenadaki maç saat 21:00’de başlayacak.

PTT 1.ligin yeni takımlarından Şanlıurfaspor kendi sahasında ilk kez hazırlık maçına çıkıyor. Yeni sezon öncesi Şanlıurfa’da kamp çalışmalarını sürdüren Sarı-yeşilli ekip, komşu kentin  1.lig ekibi Gaziantep Büyükşehirspor ile hazırlık maçına çıkacak.

Yeni alınan bazı futbolcuların yer alacağı bu akşamki özel maç saat 21:00’da başlayacak. GAP arena stadyumunda oynanacak olan karşılaşmada Şanlıurfaspor için en ciddi hazırlık maçı olacak. Hazırlık maçının oynanacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyesini Şanlıurfasporun eski Teknik direktörü Mehmet Şahan yönetiminde eski futbolcusu Adlan Canlıka ve Mehmet Yiğit yer alıyor.
MAÇ ÜCRETSİZ

Şanlıurfaspor yönetim kurulu, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile yapacakları hazırlık maçına tüm Şanlıurfaspor taraftarlarını beklediklerini ve maça girişin ücretsiz olduğunu ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.