banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Şanlıurfaspor için çok çalışma sabır ve zaman lazım

Eskiler ve yeniler arasındaki uyum sorunu Teknik Direktör Kemal Kılıç’ı düşündürüyor

TFF 1. Ligin yeni takımı Şanlıurfaspor 3 günlük dinlenmenin ardından 3’üncü etap hazırlıkları için kendi tesislerinde toplandı

Geçen sezonki kadrodan 10 futbolcuyla yeniden anlaşarak dış transferde 2’si yabancı olmak üzere 11 futbolcuyla takviye eden sarı-yeşilliler, 25  Ağustos’ta Adanaspor’la deplasmanda oynanacak karşılaşmaya kadar eksikliklerini gidermeyi planlıyor. Teknik Direktör Kemal Kılıç, yönetime Defansa 1, Orta sahaya 2, forvete 1 oyuncu almaları gerektiğini bildirdi.

 

BAZI OYUNCULAR  GİDECEK

Yabancı transferlerin kampa geç katılmaları ve Yiğitcan, Serkan Çalık gibi oyuncuların sakatlıkları nedeniyle  çok eksik bir kadroyla çalıştıklarını anlatan Kılıç, önümüzdeki 2 haftayı en iyi şekilde değerlendirmenin gayreti içinde olacaklarını belirtti.

 

Kampta verim alamadığı bazı oyuncularla yollarını ayırabileceklerini anlatan Kılıç,   “Maalesef en az 7-8 banko oynayabilecek oyuncumuzdan yoksun hazırlandık. As kadroda yer alacak oyuncularımız ekibe çok sonradan dahil oldu, hala olacaklar var.Bu sıkıntılı süreci en az hasarla atlatmaya çalışacağız'' ifadelerini kullandı.

 

Mücadeleci bir takım oluşturmak için  kalan süreyi çok daha iyi değerlendirmek istediğini ifade eden  Kılıç, “Çok çalışmaya, zamana ve sabra ihtiyacımız var” dedi. (kaynak:urfahizmet)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.