banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Şanlıurfaspor için ayaklandılar, yürüyüşe geçiyorlar
zirve yapması gerekirken istifa olayları ve farklı  polemiklerle gündeme gelmemiz nedeniyle hür ve hesapsız Şanlıurfaspor sevdalıları olarak açıklama yapma ihtiyacımız doğmuştur.


Şanlıurfaspor yönetim kuruluna çeşitli kurum ,kuruluşlar ve şahıslar tarafından  istifa edin etmez iseniz yeni dönemde sizleri  desteklemeyeceğiz iddiası  ve iddialar doğrultusunda yönetim kurulunun hemen ardından istifa etmesini şaşkınlıklar içersinde izledik. Eski yöneticilerimizden olan  birinin Şanlıurfaspor’a başkan adayı olacağı söylemlerinin kulislerde dolaştığını da   üzülerek medya’dan öğrenmiş bulunmaktayız.




Yıllar önce 2.ligin demirbaşı olduğumuz hacizlerin geldiği ,futbolcuların maçlara çıkmadığı , transferlerin yapılamadığı dönemlerde  Şanlıurfaspor’a talip olan bir liste de yoktu.Şimdi kulislerde isimleri dolaşan kişi veya kişilerin Şanlıurfaspor’a talip olması gerçekten bizleri çok şaşırttı.  Şanlıurfaspor  yönetim kurulunun görev süresi devam ederken  birileri istedi diye  istifa edip kongre kararı almasını da doğru bulmadığımızı açıkça belirtmek isteriz.



Çok değil 2008 yılında başkanın istifası sonrası  sahipsiz kalan ve son 7 maçında küme de zorla kalan  takımımızın maçlarında tribünlerinde yönetimlerin değil sadece Şanlıurfaspor’un sevdalılarını  bütün spor  kamuoyu bilmektedir.



Başarı böyle birşeydir işte 4 yıl önce sportif ve maddi olarak başarısız bir sezon geçirdiğimizde yönetim kuruluna kimse talip olmadı. Tribünlerde takımı desteklemesi gereken resmi ve gayri taraftar oluşumları Pazar günleri 11 Nisan Stadı dışında her yere gittiler.



Yıl 2012 ve Şampiyon bir Şanlıurfaspor var!

Şimdiler de taliplisi de  çok  taraftar grupları da 2008 de ve 2008 gibi zor yıllarda yönetimlerde ve tribünlerde olmayanlar bugün Şanlıurfaspor’u sevdiklerini  iddia edenlerden başkaları değiller !



Camiamızın hassasiyetlerini, etik değerlerini bilen insanların hangi sebeple olursa olsun Şanlıurfaspor  Kulübü’nü bu kaos ile yüz yüze getirmesi asla kabul edilebilir bir durum değildir, belli ki kişiler arasında oluşan anlaşmazlıklar, Şanlıurfa ve Şanlıurfaspor etik değerlerini göz ardı edilerek husumet noktasına gelinmiştir.



Hür ve Hesapsız Şanlıurfasporlular olarak ;

Şanlıurfalıları ve Gerçek Şanlıurfaspor Sevdalılarını göreve çağırıyoruz!

Yaşanan olaylar konusunda susarak , bilerek ya da bilmeyerek bu suça ortak olmayın !



Camiamızın tüm fertlerini Şanlıurfaspor’umuzun menfaatlerini aziz bilip bu doğrultuda davranmaya davet ediyoruz...



Şanlıurfaspor’un siyasetin ve burjuvaların maşası olması hussunda duyduğumuz endişe ile son sözümüzü söylemek adına, Şanlıurfaspor’un Onuru İçin  “Hür ve Hesapsız Şanlıurfasporlular”  yürüyüşü kararı alınmıştır. Yeri ve zamanı hakkında en kısa zamanda gerekli açıklamayı yapacağız. Düzenleyeceğimiz yürüşe Arpanın değil, Armanın peşinde olan bütün Şanlıurfasporluları bekliyoruz !

Hür ve Hesapsız Şanlıurfasporlular !

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.