banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der toz Sugeldi Candeias

Şanlıurfaspor Hedefe Kilitlendi

Şanlıurfaspor,deplasmanda Çanakkale Dardanel’i mağlup ederek son 4 maçını kazanmış oldu

Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu yaptığı yazılı açıklamada Çarşamba günü oynanacak Ofspor maçına taraftarın mutlaka takımını desteklemek için GAP Arenaya gelmesini istedi…

 

Şanlıurfaspor deplasmanda Çanakkale Dardenel’i 2-0 mağlup ederek son 4 maçtan da galibiyetle ayrılmasını bildi.

Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu yaptığı yazılı açıklamada yapılan isabetli transferlerle ikinci yarının en çok maç kazanan takımının Şanlıurfaspor oluşuna dikkat çekerek “Grupta şu anda ilk beş içersindeyiz. Ligi ilk 5 arasında bitirme adına futbolcularımızın gereken başarıyı devam ettireceğine inanıyoruz. Dardanel maçının özellikle ikinci yarısında mükemmel bir futbol ortaya koyarak hak edilen galibiyet elde edilmiştir.. 4’4 yapmayı başaran bu takımın bundan sonra her maçını final niteleğinde oynayacaktır. Geçen sezon 20,25 bin taraftarımız Stada geliyordu. Geçen yılki özlenen başarılara yeniden dönüş yapıldığına inanıyoruz. Bu nedenle Çarşamba günü saat 13.30’da oynanacak Ofspor maçı da dönüm maçlarımızdan biri olacak. Hafta içi olmasına rağmen Şanlıurfaspor taraftarının bu maça gereken ilgiyi göstereceğine inanıyoruz. Futbolcu, Teknik Heyet gibi taraftarında galibiyeti istemesi gerekiyor. Bununda yolu maçlara gelerek takıma gereken katkıyı sağlamakla oluyor. Biz bu maçta taraftarımızın gerekli katkıyı sağlayacağına inanıyoruz” dediler.

 

SON 4 MAÇTA 120 BİN LİRA PRİM

Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu takımın ligde son 4 maçından galibiyetle ayrılması nedeniyle futbolculara 120 Bin lira prim ödendiğine dikkat çekerek şöyle denildi:

Yönetim Kurulumuz prensip olarak maç kazanıldıktan sonra primlerin 24 saat içersinde ödenmesi şeklindedir. Şu ana kadar bu hep böyle oldu. Bundan sonraki maçlarımızda da primler 24 saat içersinde ödenmeye devam edilecektir. Ancak hedefe oynayan bir Takım olarak bu sezon Şanlıurfa Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Eşref Fakıbaba’nın dışında gerekli maddi desteği görmüş değiliz. Geçen sezon Sayın Valimiz Nuri Okutan’ın ekonomik anlamda katkısı olmuştu. Sezon başında Yönetim olarak göreve devam etmemizi ve gerekli maddi katkının sağlanacağını bizlere iletmişlerdi. Bu nedenle Sayın Valimiz Nuri Okutan’ın ekonomik anlamda da gerekli katkıyı göstermesini istiyoruz. Her maçımıza gelmeye gayret gösteren her konuda bize gerekli manevi katkıyı sağlayan Sayın Valimizin 500 Bin liralık bir desteği yapmasını arzu ediyoruz. Maç başları, prim, deplasman giderleri derken bu grupta her takım için ekonomik problem büyük sorun yaratmaktadır. Geçen sezon birçok işadamı deplasman masraflarında primlerde bize yardımcı olmuştu. Kalan bu maçlarda da Şanlıurfalı işadamlarınında bu yönde Yönetimimize gerekli katkıyı sağlamalarını istiyoruz. Başarı isteniyorsa herkesin bu başarıya ortak olması gerekiyor”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.