banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Martin Vitik Yayladağıspor Rasmus Hoejlund

Şanlıurfaspor hazırlıkta dadaşları yendi

Düzce’nin Topuk yaylasında yeni sezon hazırlıklarına devam eden Şanlıurfaspor hazırlık maçları yapmaya devam ediyor.

3. Lig takımı Erzurumspo ile bir hazırlık maçı yapan Şanlıurfaspor yeni transfer Gökhan Güleç’in attığı gol ile maçı 1-0 kazandı.

Hazırlıklarına yeni transferler Alfred Sangoh ve Tonia Tisdell’in katılımı ile tam kadro devam eden Şanlıurfaspor, Düzce Topuk yaylasındaki hazırlık kampının ardından Şanlıurfa’ya dönecek.

 

 

ADANASPOR, SAMSUN'U 3-1'LE GEÇTİ

Şanlıurfaspor’un ligin ilk haftasında deplasmanda karşılaşacağı Adanaspor Kartepe’de oynadığı yedinci hazırlık maçını da kaybetmedi. Turuncu-Beyazlı takım, Kartepe’de Samsunspor’u 3-1 mağlup etti..

 

Adanaspor karşılaşmaya Tolga-Tayfun, Koray Şanlı, Tuna, İlkem- Kibong, Talha, Fevzi, Rahman-Metin Akan ve Mbilla onbiri ile başladı. Maça hızlı başlayan Adanaspor 6.dakikada Metin Akan’ın pasıyla buluşan mbilla takımını 1-0 öne geçirdi. 32.dakikada ise Adanaspor stoperi Koray Şanlı ile bulduğu golle devreye 2-0 önde girdi. İkinci yarıda ise Adanaspor oyuncu değişiklikleri yaptı. Tolga’nın yerine Zülküf,Tayfun’un yerine İzzet, Koray Şanlı’nun yerine Koray Çölgeçen, Tuna’nın yerine Merthan, İlkem’in yerine Berk, Talha’nın yerine Cem, Fevzi’nin yerine Güngör, Metin Akan’ın yerine Chibuzor ve Mbilla’nın yerine Ahmet Dereli oyuna girdi. 89.dakikada Adanaspor kazandığı penaltı atışını yeni yabancısı Chibuzor kullandı. Nijeryalı golcü topu filelere gönderince Adanaspor 3-0 öne geçti. 90.dakikada ise Samsunspor Yasin ile bir gol buldu ve karşılaşmayı da Adanaspor 3-1 kazandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.