banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Şanlıurfaspor Gün'Görmedi: 4-1

deplasmanda karşılaştığı Güngören Belediyespor'a  4-1 yenildi. Şanlıurfaspor, 1. Dakikada, 3. Dakikada Sabri (KK), 77. Dakikada Turgut ve 90+6'da Bülent'in attığı gollerle rakibine 4-1 yenildi. Sarı-Yeşilli ekibin tek golü ise, 10. Dakikada Taylan'dan geldi.

Saha içinde futbolcular centilmence mücadele etmesine rağmen sahaya inen bir Şanlıurfaspor taraftarı karşılaşmaya damgasını vurdu.

68. dakikada Şanlıurfasporlu bir taraftar sahaya girerek, Güngören Belediyesporlu Erkan`a arkasından vurdu. Bu taraftar daha sonra hakemin üzerine yürürken, futbolcuların yanı sına emniyet güçleri taraftarı etkisiz hale getirdiler. Yaşanan bu olaylar nedeniyle karşılaşma 10 dakika kadar dururken, taraftar emniyet güçleri tarafından göz altına kaldı. Maç daha sonra kaldığı yerden sürdü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.