banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

ŞANLIURFASPOR GÜÇ DEPOLUYOR

Teknik Direktör Kemal Kılıç nezaretinde Bolu Termal otelde kamp çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Transfer edilen yeni oyuncuların katılımı ile günde çift idman yapan sarı yeşilli ekip kondisyon ağırlıklı antrenmanlarına devam ediyor. Kadronun geniş olması nedeni ile futbolcular Teknik Direktör Kemal Kılıç’ın gözüne girmek için var güçleri ile antrenmanda efor sarf ediyorlar. Bu durumdan son derece mutlu olduğunu belirten Teknik Direktör Kemal Kılıç futbolcular arasındaki kaynaşmayı da en kısa zamanda sağlayacaklarını belirtti.

 

 

5 Ağustos tarihinde birinci etap kamp programını tamamlayacak olan Şanlıurfaspor futbolculara verilecek 3 günlük izinin ardından toplanıp ikinci etap kamp çalışmalarına tekrar başlayacak. Liglerin 5 Eylül tarihinde başlayacak olması nedeni ile süre sorunlarının olmadığını belirten Kılıç ikinci etaptaki 15 günlük çalışmanın ardından Şanlıurfa’ya gelerek burada çalışmaya başlayacaklarını söyledi. Şanlıurfaspor yönetim kurulu bu yıl sezon açılışı yapmayı da planlıyor. Yönetimin sezon açılışı için Süper lig takımları ile görüşme halinde olduğu belirtildi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.