banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Enver Sedat Yahlizade Bıcak

Şanlıurfaspor Göztepe'den Hamza Gezmiş'i aldı

Urfaspor savunmanın göbeğinde oynayan başarılı ikili SERCAN-YİĞİTCAN ikilisinin yanına ihtiyacı olan bir savunma adamı daha aldı.Süper Lig kariyeri olan,şuan Göztepe'de forma giyen deneyimli savunmacı Hamza ezmiş Urfaspor'a imza atmak için bugün Urfa'ya geliyor..

Daha önce Urfaspor forması giymeyi isteyen Hamza'yı kulübü bırakmıyordu.Uzun süren çalışmalardan sonra Hamza'nın ve Urfaspor'un aşırı istekleri sonucu Göztepe yönetimiyle dün gece geç saatlerde anlaşmaya varıldı ve Urfaspor'dan kaçıp ,Urfaspor'u bertaraf ve imha planları yapan Kemal Kılıç'a uyarak Göztepe'ye giden Ramazan Sal'ın intikamı alındı.Dün gece geç saatlere kadar süren çalışmalar son erdi deneyimli,kariyerli ve beyefendi futbolcu Hamza Göztepe'den alacaklarından fedakarlık yaptı..Bu olaydan sonra Urfaspor Göztepe'den intikamı aldı,transferde URFASPOR:1-GÖZTEPE:1 oldu..Hamza bugün Urfa'ya gelerek Sarı-Yeşilli reklere imza atacak..

 

Kulüp takımları kariyeri...

Futbola Artvin Murgul Bakırsporda başladı.K.T.Ü Beden eğitimi ve spor öğretmenliği bölümünü kazanınca Trabzon Tütünspor'a oradanda 1999-00 sezonunda 3. Lig ekiplerinden Akçaabat Sebatspor'a transfer oldu. Burada ilk sezon 12 lig karşılaşmasında görev aldı sezonun ikinci yarısında yaşadığı sakatlıktan dolayı oynama şansı bulamaması ve oyun tecrübesi edinebilmesi için 2000-01 sezonunda kiralık futbolcu statüsünde Bulancakspor'da forma giydi. Akçaabat Sebatspor'a geri dönmesiyle takıma kendine yer edinmeyi başardı ve Akçaabat Sebatspor'la iki sezon 1. Lig'de oynadıktan sonra Süper Lig'e yükselmeyi başardı. İki sezon Süper Lig'de oynadı ve takımın 1. Lig'e düşmesınden ötürü takımdan ayrıldi ve 1. Lig ekiplerinden İstanbulspor'la anlaşma sağladı. Bir sezon sonra başka bir 1. Lig ekibi olan Orduspor'a transfer oldu. Burada da sadece bir sezon oynadıktan sonra Sakaryaspor'a geçti. Bir buçuk sezon burada forma giydikten sonra Orduspor'a ger döndü. 2009-10 sezonunda beri Kartalspor'da oynamaktadır.2012-2013 sezonunda Göztepe'ye transfer oldu.

Ali ÇİZMECİOĞLU / Urfapress.com

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.