banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir TBMM

ŞANLIURFASPOR, GÖZTEPE MAÇININ HAZIRLIKLARINA BAŞLADI


Haftayı Tavşanlı Linyitspor beraberliği ile kapatan Şanlıurfaspor, küme düşme potasından çıkmaya çalışan Göztepe’ye konuk oluyor. Şanlıurfaspor eski Teknik Direktörü Kemal Kılıç’ın çalıştırdığı Göztepe’yi devirmek isteyen Sarı-Yeşilliler, zorlu maçın hazırlıklarına GAP Vadisi’nde sürdürdüğü antrenmanla başladı.

Teknik Direktör Raşit Çetiner, antrenman öncesinde yaklaşık yarım saat boyunca futbolcularla bir toplantı yaptı. Çetiner, Göztepe maçının çok önemli olduğunu futbolcularına aktararak, Göztepe karşılaşmasından mutlak puan veya puanlarla ayrılmak zorunda olduklarını dile getirdi. Çetiner ayrıca, futbolculara Göztepe maçında hata yapmamaları konusunda sık sık uyarılarda bulundu.

Toplantının ardından düz koşu ile başlayan hazırlıklar, açma ve germe hareketleri ile devam etti. Dar alanda top kapma, teknik ve taktik çalışma yaptı. Antrenman yaklaşık iki saat sürdü. Milli takımlarında bulunan Tisdell, Sankoh ve Bangura’nın da takıma yarın katılacakları bildirildi.

Bu arada antrenmanı Şanlıurfaspor 2. Başkanı Maruf Güneş, Şanlıurfaspor Basın Sözcüsü Gökhan Gökmen, kulüp eski yöneticisi Arif Önkol ve İş Adamı Aydın Paydaş da izledi.



Taraftarlardan destek

Öte yandan Sarı-Yeşilli taraftarlar da, Şanlıurfaspor’lu futbolcuları antrenmanda yalnız bırakmadı. İdmanın yapıldığı tesislere gelen 63 Urfaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Ali Çiçek ve üyeleri, Şanlıurfaspor lehine tezahüratlarda bulunarak zorlu Göztepe maçı öncesinde futbolculara büyük moral verdiler. Meşaleler de yakan taraftarlar, çevreyi sarı-yeşil renklere bürüdü.



Gökmen, Galibiyet için İzmir’e gideceğiz

Şanlıurfaspor Basın Sözcüsü Gökhan Gökmen, Göztepe karşılaşması için İzmir’e galibiyet için gideceklerini söyledi.

Göztepe deplasmanından 3 puanla dönmek için teknik heyet ve futbolcuların büyük çabalar gösterdiğine vurgu yapan Gökmen, “Ligde bir çıkış yakalamak istiyoruz. İnşallah bunu Göztepe deplasmanında yakalarız. Göztepe maçından iyi bir skorla Şanlıurfa’ya dönmek istiyoruz. Bunu da başaracak güçteyiz” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.