banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Beştepe Millet Camii Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkında 32 Sayılı Kararda Değişiklik

Şanlıurfaspor Genç futbolcu arıyor

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, 1998-2003 aralığındaki doğumlu olanlar 28 Aralık pazartesi gününden itibaren her gün Şanlıurfaspor tesislerinde bulunmaları gerekiyor denildi.

 

Kulüp adına açıklama yapan Şanlıurfaspor yönetim kurulu üyesi ve alt yapılardan sorumlu yönetici İbrahim Demirkan, Şanlıurfaspor alt yapısına genç futbolcu kazandıracaklarını ifade ederken, “28 Aralık 2015 Pazartesi gününden itibaren seçmelere girecek gençlerin GAP Vadisi Şanlıurfaspor tesislerinde her gün saat 16:30 da hazır olmaları gerekmektedir. Ayrıca Lisanslı olan futbolcuların kulüplerinden izin almaları zorunludur. Aksi Takdirde seçmelere katılamayacaklardır” dedi.

 

Demikan, Yeni bir genç nesil hazırlamak istediklerini belirtirken, Şanlıurfa ve Türkiye’nin her yerinden seçmeler için şartları tutan gençlerin tesislere gelerek seçmelere katılabilecekler.

 

Şanlıurfaspor Kulübü alt yapılar ve gençlik gelişim ligleri sorumlusu İhsan Karabulut ise amaçlarının Şanlıurfaspor’un geleceği adına genç futbolcuları bünyelerine kazandırmak olduğuna dikkat çekti.

 

Karabulut, Kendinde yetenek gören herkesin seçmelere katılmasını istiyoruz. Devre arasında seçmelerimizi yaparak ikinci yarı ve önümüzdeki yılların yatırımını yapmak için seçmeleri yapacağız. Ben inanıyorum ki Çok büyük ve genç bir potansiyeli olan Şanlıurfa’dan çok sayıda futbolcuyu Türkiye sahnesine çıkaracağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.