banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye

Şanlıurfaspor, Gaziantep’e hareket etti

GAP Arena stadının çimlerinde yaşanan sıkıntıdan dolayı maçlarını çevre illerde oynayan sarı yeşilliler, bugün karayolu ile Gaziantep’e hareket etti.
GAP Vadisi Şanlıurfaspor tesislerinde son idmanını yapan Şanlıurfaspor, bu sezon ikinci kez kendi sahası yerine başka bir sahada rakibini konuk edecek.
Teknik Direktör Cihat Arslan nezaretinde gerçekleştirilen ve 1 saat 20 dakika süren antrenmanda futbolcular Elazığspor maçının taktik çalışmasını yaptı.
Geçen hafta sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almayan Kenan Karışık ve Serdar Özbayraktar’ın da takımla beraber çalıştığı antrenmana futbolcular düz koşu ile başladı.
3 grup halinde top kapmaca oynayan sarı yeşilliler, yarı alanda çift kale maç yaptıktan sonra kalecilerin koruduğu kaleye uzaktan şut çalışması yaptı.
Forvet oyuncularının ayrıca gol çalışması yaptığı idman, açma germe hareketleri ile son buldu.
Kafilede 18 futbolcu bulunuyor
Bugün saat 13:00’te Gaziantep’e hareket eden Şanlıurfaspor kafilesinde 18 oyuncu bulunuyor.
Teknik Direktör Cihat Arslan’ın sakatlığı sebebiyle kadroya almadığı Kenan Karışık, Elazığspor’a karşı forma giyemeyecek. Geçtiğimiz hafta oynanan Antalyaspor maçı kadrosuna alınmayan tecrübeli forvet Serdar Özbayraktar ise Elazığspor maçı kadrosuna alınan isim oldu.
Şanlıurfaspor’unElazığspor maçı kadrosunda şu isimler yer aldı:
Bora Körk, Fevzi Elmas, Onur Akbay, Hüseyin Tok, Veli Kızılkaya, Ekrem Dağ, Göksu Alhas, Hakan Arslan, Kubilay Sönmez, RodrigoTello, Gökhan Alsan, Abdulkadir Özdemir, Şenol Akın, Youssef Yeşilmen, Volkan Okumak, Serdar Özbayraktar, SimonZenke ve Abdulkadir Özgen.
Maç saat 17:00’de
21 Eylül 2014 Pazar günü oynanacak Şanlıurfaspor-Elazığspor karşılaşması Gaziantep Kamil Ocak stadında saat 17:00’de başlayacak.
Karşılaşmayı Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Uğurlu’nun yardımcılıklarını Serkan Çimen ve Önder Yılmaz yapacak. Bu karşılaşmada dördüncü hakem olarak ise Bülent Çenet görev yapacak.
Elazığ’a karşı 11’inci randevu
Şanlıurfaspor bugüne kadar Elazığspor ile 10 kez karşı karşıya geldi.
Bunlardan 7’sini  Şanlıurfaspor kazanırken, Elazığspor 3 kez sahadan galibiyet ile ayrıldı.
İki takım arasındaki en farklı galibiyetlerde ise 1 kez Şanlıurfaspor’un 2 kez ise Elazığspor’un 3-0’lıkı üstünlüğü bulunuyor.  İki takım arasında oynanan en son karşılaşmada Elazığspor sahadan 3-0 üstünlükle ayrılmıştı.
Uğurlu ile 7. Maç
Şanlıurfaspor, Yaşar Kemal Uğurlu’nun yönettiği 7. Maçına çıkıyor.
Bugüne kadar Uğurlu ile 6 maça çıkan sarı yeşilli ekip, 3 galibiyet 2 beraberlik 1’de yenilgi aldı.
Şanlıurfaspor, Yaşar Kemal Uğurlu’nun yönettiği maçlarda Şanlıurfa Belediyespor’u 4-1, Pendiksporilr 2-2, Ofspor’u 1-0, Altay ile 0-0 Kahramanmaraşspor’u 1-0 mağlup etmişti.
Sarı Yeşilliler, Uğurlu ile çıktığı maçlarda tek mağlubiyetini geçtiğimiz sezon Denizlispor’a 3-1 yenilerek almıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.