banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Şanlıurfaspor galibiyet serisini devam etirecek
Ligin ilk 6 haftasında oynadığı maçlardan 5`ini kazanıp, sadece birinde berabere kalan sarı-Yeşilli ekibimiz, bu hafta evinde karşılaşacağı Konya Torku Şekerspor maçını da kazanarak, grupta namaglup olan takımlar arasındaki avantajını sürdürmeyi ve Liderliği kimseye kaptırmamak amacında. Şanlıurfaspor’un üst üste aldığı galibiyetlerle liderliği elde etmesi takımda Bank Asya’ya çıkma inancını daha da artırdı. Şanlıurfaspor’un golcüsü Ahmet Güven Konya Torku Şekerspor maçıyla ilgili olarak, takımdaki havanın çok iyi olduğunu belirterek,” Ligde namaglûp devam ediyoruz. Geçen hafta aldığımız liderliği devam ettireceğiz. Buna kimsenin kuşkusu olmasın. Gördük ki hiç bir maç kolay geçmeyecek bunun en son örneğiTokatspor deplasmanında yaşandı. İlk yarı kapalı defansı açmakta zorlandık,ancakkinci yarının başında buldugumuz golle oyunun kontrolünü elimize alarak maçı kazandık” dedi.

Ahmet Güven Konya Torku maçının zor geçeceğini bildiklerinin çalışmalara o yönde hazrılandıklarını ifade ederek,” Bu hafta oynayacağımız Konya Torku Şekerspor maçı da zor geçecek bunu biliyoruz. Ve takım olarak çok iyi hazırlanıyoruz. Taraftarlarımızın da bu haftada da bizi yalnız bırakmayacaklarını biliyoruz.  Onların desteğiyle bu maçı da kazanarak liderliği kimseye bırakmayacağız. Ben ve takımdaki  arkadaşlarım bu sene Şanlıurfaspor’u Banka Asya’ya çıkaracağımıza inanıyoruz”diyerek sözlerini tamamladı.

AKIL, KALİTELİ BİR TAKIMA SAHİBİZ

Şanlıurfaspor Kulübü 2. Başkanı ve Basın Sözcüsü Mehmet Reşit Akıl, yaptığı açıklamada, ciddi paralar harcayarak güçlü bir takım kurduklarını belirterek, camianın Bank Asya 1. Lig hedefi doğrultusunda emin adımlarla yürüdüğünü söyledi. Takımın oynadığı futboldan memnun kaldığını ifade eden Akıl, şunları kaydetti: ”Bu sezon grubumuzdaki diğer takımlara göre kalite olarak üstün bir takım kurduk. Geçen sezonki kadromuzun tamamını değiştirdiğimiz takımımızda, ligde ilk haftalarda oynayacağımız zorlu maçlar öncesi, kadronun yeni oluşu dolayısıyla bazı sıkıntılar çekeceğimizi düşünüyorduk. Ancak şu ana kadar alınan sonuçlar endişelerimizi haksız çıkarttı, hatta takıma daha da güvenimiz arttı. İlerleyen haftalarda da aynı performansta devam edeceğimizi düşünüyorum. Biz tüm Şanlıurfa halkının `Ceylanları`na sahip çıkmasını ve bu heyecana ortak olmasını bekliyoruz. Kurduğumuz iyi takımın taraftarımızdan alacağı destekle zorlu rakiplerini yenmeye devam edecektir.”

Basın Sözcüsü Akıl, yakaladıkları galibiyet serisini sürdürmek istediklerini maçta, taraftarların desteğiyle 3 puanı almak istediklerini bundan dolayı tüm taraftarımızı stadyumda görmek istediklerini sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.