banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Urfa Haber Balıklıgöl

ŞANLIURFASPOR GALİBİYET PEŞİNDE

Şanlıurfaspor, Göztepe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyor. Sarı-Yeşilliler, hazırlıklarına GAP Vadisi’ndeki tesislerinde devam ediyor. Antrenman öncesinde gazetecilere açıklama yapanTeknik Direktör Raşit Çetiner, hafta sonu Göztepe ile önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirtti.

Şanlıurfaspor’da herhangi bir eksiğin bulunmadığını ve takımın tam kadro Göztepe maçına hazırlandığını vurgulayan Çetiner, “Nihayet tam takım olabildik. Milli takımlarında bulunan futbolcu arkadaşlarımız takıma katıldı. Cezalı olan futbolcumuzda kalmadı.  Ne kadar erken kazanmaya başlarsak o kadar iyi sıralarda olacağımızın bilinci içerisindeyiz. Sporcu arkadaşlar hafta içi idmanlarda beklediğimiz performansı veriyor. Bu hafta Göztepe’ye karşı çok önemli bir maç oynayacağız. Kaybetmeme adına bir direnç yarattık ve bu direnci sürdürüyoruz. Kazanma adına da bunu çok arzu ediyoruz. İnşallah puan veya puanları Göztepe’den alıp Samsun maçına bakarız. Ümit ediyorum bundan sonra daha kaliteli futbol oynayarak kazanma alışkanlığını yakalarız” dedi.

Çetiner, futbolcularının Göztepe karşılaşmasına iyi çalıştıklarını dile getirerek, “Futbolcu arkadaşlarımız önümüzdeki maçların bilinci içerisinde hareket ediyorlar” diye ifade etti.



Özkan, Kaybetmek istemiyoruz

Şanlıurfaspor Kaptanı Serdar Özkan da, yaptığı açıklamada Göztepe maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi. Son haftalarda kötü sonuçlar almalarından dolayı mutsuz olduklarını kaydeden tecrübeli futbolcu, “Göztepe maçına büyük önem veriyoruz. Kazanamıyorsak kaybetmemeliyiz. Bu zorlu maçtan 3 puanla ayrılmayı temenni ediyoruz” şeklinde konuştu.

Sarı-Yeşilliler, Göztepe maçının hazırlıklarını ısınma hareketleri ve kondisyon çalışmaları yaparak sürdürdü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.