banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Salih Sezen

Şanlıurfaspor Galatasaray'dan futbolcu aldı

Şanlıurfaspor yönetim kurulu iki önemli transfere daha imzası attı.

Yönetim kurulu forvet hattına bu yıl Bank Asya’da liginde şampiyon olan Orduspor’un forvet oyuncu Ahmet Güven’e 2 yıllık imza attırarak sarı yeşilli renklere bağladı. Forvet hattına daha önceden Bandırmaspor’dan Ozanı alan yönetim Orduspor’dan Ahmet Güveni alarak forvet hattını iyice güçlendirdi. 26 yaşındaki Samsun doğumlu Ahmet 2009-201 sezonunda Şekerspor’da gol kralı olmuştu. Ahmet Güven 2 Lig’de 123 maçta 67 gole imza attı.

 

GALATASARAYLI EMRE'DE ALINDI

Bir diğer transfer ise Galatasaraylı futbolcu Emre Yüksektepe Altınovaspor’da futbol yaşantınsa başlayan Emre Galatasaray’da profesyonel oldu. 2009–2010 sezonunda süper lig takımı Konyaspor’da kiralık oynadı. 1991 İstanbul doğumlu olan Emre Yüksektepe orta saha mevkiinde görev yapıyor. Emre Yüksektepe U-19 Türk Milli takımında da oynadı. Genç ve yetenekli olan Emre gelecek vaat eden isimler arasında gösteriliyor.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.