banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan Enver Sedat Yahlizade

Şanlıurfaspor Fatih Şen'i transfer etti
Şanlıurfaspor Mersin İdman Yurdunda orta sahanın göbeğinde oynayan Süleyman Fatih Şen ile anlaştı.



Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu, yaptığı  açıklamada, Süleyman Fatih Şen’in Süper Lig de 144 kez forma giydiğini belirterek,” çok tecrübeli bir oyuncu aldık. Hocamız Kemal Kılıç’ın istediği bir oyuncuydu. Şanlıurfaspor’a hayırlı olsun”diye konuştu.

SÜLEYMAN FATİH ŞEN KİMDİR



Futbola Gaziantepspor başlayan Süleyman Fatih Şen, Türkiye genç millî takımı için oynamaya başlamasıyla Burasporla profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzaladı. 1999-2000 sezonunda as takım kadrosuna alındı fakat forma şansı bulamadan oyun tecrübe edinebilmesi için Kasım 1999`dan sezon sonuna kadar Ünyespor`a kiralandı.19 kez milli takımlara çağrılan Süleyman Fatih Şen, 5 kez Türkiye U-18, 8 kez de Türkiye U-21 forması olmak üzere toplam 13 kez milli formayı giymiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.