banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Şanlıurfaspor evinde utandırıyor

Özellikle kendi evinde binlerce taraftarın olduğunu bilmesine rağmen isteksiz bir şekilde sahaya çıkarak misafir takımlara mağlup olan sarı-yeşilli ekip kendi evinde utandırıyor. Teknik Direktör Raşit Çetiner’in takımdan ayrılmasından sonra hoca arayışında kısa bir dönem Şanlıurfaspor’u çalıştıran Ömer Can Göksu takımın başına geçmiş yine aynı sonuçlarla deplasmanlarda galip evinde ise çıktığı maçlarda mağlup olmuştu. Şanlıurfaspor ümidini kesmeyip Reha Kapsal ile yola devam etme kararı almıştı. Reha Kapsal’ın gelmesiyle birlikte yine takım iç ve dış saha maçlarında herhangi bir değişiklik olmadı. Şanlıurfaspor kendi evindeki maçlardan puansız ayrılırken deplasmanda da puan ya da puanlarla dönüyor.

 

YÖNETİCİLERLE FUTBOLCULARINA ARASI AÇIK MI?

Kendi evinde 10 binlerce taraftarın ve protokolün önünde rakiplerine sürekli boyun eğen Şanlıurfaspor futbolcularının yöneticilerle sorunlu olduğu ve tepki göstermek için bilinçli bir şekilde mağlup oldukları ileri sürüldü.

 

TANJU’DAN SERCAN’A SERT SÖZLER

TRT Spor ekranlarında yayınlanan PTT 1. Lig programında yorumculuk yapan Tanju Çolak Şanlıurfaspor Mersin İdman Yurdu maçının analizini yaparken Sercan Yıldırım’ı sert bir dille eleştirdi. Sercan’a sert cümleler kuran Çolak: “Sercan kardeşim sen bir süper kalitesinde bir oyuncusun, ancak Şanlıurfaspor’a geldikten sonra ne yaptığın bile belli değil, sen burada istenilen performansı göstermiyorsun bir maç oynuyorsun ondan sonra 2-3 hafta top oynamıyorsun, eğer sen Şanlıurfaspor’un şampiyon olmasını istiyorsan kendinde buna katkı yapman lazım.” Şeklinde tepki gösterdi.

Haber: İbrahim UZUN / Sembol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.