banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan

Şanlıurfaspor eski yönetiminden ihtarname şoku

Yaklaşık 15 eski yönetici ortak bir şekilde notere giderek kulübe ihtarname yolladılar. Eski yöneticiler bu yola neden başvurduklarını şöyle açıkladılar.

Yapılan açıklamaya göre ”Kulüpten yaklaşık olarak 1 buçuk milyona yakın alacağımız bulunmaktadır. Mevcut yönetimle bu konunun çözümü için birkaç defa bir araya geldik. Ancak mevcut yönetim bu alacakların %50’sini hibe şeklinde kulübe bırakılması yönünde istekte bulundular. Göreve gelmeden önce bu alacakların ödeneceği yönünde vaatte bulunan yeni yönetimin bu yaklaşımı bizler tarafından kabul görmesi beklenemez. Bizlerde bu söyleme karşın, böyle bir durumun söz konusu olamayacağını ancak kişi başı 15 ile 25 bin TL’lik bir miktarın kulübümüze bağış şeklinde yapabileceğimizi beyan ettik. Ancak mevcut yönetim bu öneriyi kabul etmedi. Bizler Şanlıurfaspor’a gönül vermiş Şanlıurfalılar olarak kimimiz esnaf kimimiz işadamlarından oluşan bir topluluğuz. Kimi arkadaşımız 6 aylık yöneticilik yapmış kimisi birkaç yıl yöneticilik yapmış bizlerin bir tek gayesi olmuştur oda Şanlıurfaspor’a hizmettir. Yapılan görüşmelerde olumlu bir gelişme olmadı. Bu işin kopma noktası ve ihtar aşamasına gelme sebebi ise mevcut yönetimin toplantıya gelmemesi olmuştur. Maksadımız asla ve asla kulübümüze zarar vermek değildir. Bizler sadece bu işin muhatabı durumunda olan insanların işin ciddiyetine varmaları hususunda dikkatlerini çekmek ve hak  sahibi insanların hakkını korumak için böyle bir oluşuma dahil olduk. Bu oluşuma dahil olmayan arkadaşlarımızda oldu onların burada isimlerini söylemek istiyoruz. Bunlar: Kemal Saraçoğlu, Mehmet Cafer, Ahmet Akarslan, Bekir Yaşar ve İbrahim Halil Ülgen’dir. Biz isterdik ki bu arkadaşlarımız da yanımızda olsunlar bu kendi görüşleridir. Biz o arkadaşlarımıza da saygı duyuyoruz.” Dediler.

Gelişen olaylar neticesinde Şanlıurfaspor yönetim kurulunun ne tavır takınacağı, kamuoyu tarafından merak edilmektedir.

Sembol

Anahtar Kelimeler:
ŞanlıurfasporIhtarname
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.