banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Şanlıurfaspor durmuyor


Bugün sabah yapılan antrenmanda futbolcular, düz koşu ve yarı alanda pas çalışması yaptıktan sonra 5’e 2 top kapma oyunu ile antrenmanı sonlandırdı.
Sarı Yeşilli ekibin genç futbolcusu Baran Çömez antrenman sonrası kampa katılmasından dolyaı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Hayatımda ilk defa A Takımla bir kampta yer aldım. Çok mutluyum. Çalışmalarımı yoğun bir şekilde sürdürüyorum. İnşallah hocalarıma futbolcu abilerime Tüm Şanlıurfa’ya layık olmak için elimden geleni yapıyorum” dedi.
Öte yandan Şanlıurfaspor bugün saat 17:30’daAltınoru ile özel bir maçta karşı karşıya gelecek.
10 Takım kamp yapıyor
Şanlıurfaspor’un kamp yaptığı Antalya Titanic Otel’de sarı yeşilli ekip ile birlikte 10 takım kamp yapıyor.
Şanlıurfaspor’un yanı sıra Türkiye’den Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Giresunspor, Eyyüpspor. İsveç takımı Göteborg, Polonya takımı Lechia Gdansk, Almanya Takımı ErzgebirgeAue ve Heidenheim, Kazakistan takımı FC Taraz, Romanya takımı PetrolulPloiesti takımları sarı yeşilli ekip ile aynı otelde kamp yapıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.