banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Şanlıurfaspor da Bursaspor hazırlıkları başlıyor
Spor Toto 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden Şanlıurfaspor Ziraat Türkiye Kupası 3. turda Bursaspor ile eşleşti.Şanlıurfaspor Bursaspor karşılaşması Ocak ayının ikinci haftasında Bursa'da oynanacak.

Antalya’da kamp çalışmalarına bu akşam saat 5'te  başlayacak olan sarı-yeşilli ekipte Kaleci Fırat Çakmak ve oyuncu Özgür Özkaya’nın kamp çalışmalarına 3 gün geç başlayacağı öğrenildi.

Deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak olan sarı- yeşilli ekip dün akşam Antalya Belek’te toplanarak Bursaspor maçının hazırlıklarına bu akşam başlıyor. Bursaspor maçına Pendikspor maçında sakatlanan Samet Bülbül’ün katılamacağı öğrenildi.

Hedefimiz Bank Asya 1.Lig

Şanlıurfaspor Basın Sözcüsü Reşit Akıl Olay’a yaptığı açıklamada Türkiye Kupası'ndaki rakipleri Bursaspor'u yenmek için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi. Hedeflerinin Bank Asya 1.Lig oldugunu ifade eden Akıl şunları söyledi;

“Bursaspor, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız sayın Faruk Çelik'in tuttuğu bir takım. Bakanımız da bu dönem Şanlıurfa milletvekili, herhalde Şanlıurfaspor'u tutar. Biz sezon açılış maçımızı Bursaspor ile yapmıştık. İkinci yarıya da yine Bursaspor ile maç yaparak başlayacağız. Bizim öncelikli hedefimiz Bank Asya 1. Lig'e çıkabilmektir. Bursaspor'u yenmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.”
Abdülaziz Çiftçi / Olay Gazetesi


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.