banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Şanlıurfaspor Cicero ile gol sorununa çözüm buldu

Şanlıurfaspor Teknik Menejeri Zafer Tüzün, uzun süredir Portekiz'de takip ettiği ve almayı düşündüğü Portekiz Süper Liginde mücadele eden P.Ferreira takımında oynayan 29 yaşındaki ve 1.90 boyun olan Cicero ile bugün anlaşma sağladı. Portekiz liginde son 2 sezon attığı 19 golle birçok takımın takibinde olan Cicero'nun Türkiye'ye gelmesi Portekiz'de de yankı uyandırdı. Cicero'nun beraberinde Şanlıurfaspor ile daha önce anlaşma sağlayan Edinho, Zafer Tüzün'le birlikte bu gece İstanbul'a uçakla iniş yaptılar.

Şanlıurfaspor yönetim kurulu üyesi Kerem Şimşek, her iki futbolcu ve teknik menejer Zafer Tüzün'le bir araya geldi. Cicero ve Edinho'nun Şanlıurfaspor'a çok büyük katkı sağlayacağını belirten Kerem Şimşek, "Şanlıurfaspor Teknik heyetinin isteği doğrutulsunda en az 2 yerli futbolcu daha transfer etmeyi düşünüyoruz. Portekiz'den almış olduğumuz her 2 oyuncu Şanlıurfaspor'a katkı sağlayacaktır. Beklentimiz büyüktür, lige iyi başlangıç yapamadığımızın farkındayız. Yeni bir ekip kurduk, inşallah Göztepe maçında bu futbolcularımız arzuladığımız oyunu oynayarak taraftarlarımızın yüzünü güldürür. Taraftardan sabır bekliyoruz. Herşey yolunda gidecek, inşallah başarılı olacağız." Diye konuştu.

Haber: Paşa BENZER / Urfastar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.