banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Sanlıurfa Şanlıurfa Valiliği urfahaber Urfa

Şanlıurfaspor cezalardan dertli

Kırmızı, yaptığı açıklamada, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından sezonun ilk yarısında ligde en fazla cezanın Elazığspor ile Şanlıurfaspor'a kesildiğini söyledi.

Özellikle cezaların küfürlü tezahürat ve saha olayları ile kulübün yönetici ve futbolcuların davranışları nedeniyle verildiğini aktaran Kırmızı, camia olarak küfür edene ceza verilmesini doğru bulduklarını ifade etti.

Şanlıurfaspor'a ilk yarıda 146 bin lira para cezasının kesildiğini belirten Kırmızı, şunları kaydetti:

"Futbola yakışmayan hal ve hareketlerin cezası mutlaka kesilmeli ancak bu cezalar kulüpleri öldürecek düzeye kadar gelmemelidir. Passolig uygulamasıyla kötü tezahüratta bulunanların bireysel olarak tespit edileceği vadediliyor ancak biz henüz öyle bir uygulamayla karşılaşmadık. Ligimizde çoğu kulüp Passolig uygulamasını ekstra ceza yükünden kurtulmak için talep etti ama uygulama gelinen nokta itibariyle yetersiz kaldı. Kulüplerin zaten ciddi maddi giderleri varken bu uygulamalarda biraz daha adaletli yaklaşımlar bekliyoruz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.