banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Şanlıurfaspor Çanakaleye 3 puan umuduyla gidiyor

 Şanlıurfaspor Kafilesi yarın akşam Uçakla Ankara aktarmayla Çanakkale’ye geçecek…

 

Grubun en uzun deplasmanı olan Çanakkale’de Şanlıurfaspor kamuoyunun beklentisi yine 3 puan

 

Son 3 maçta aldığı 3 galibiyetle ilk 5 için en iddialı takımlar arasında yerini alan Şanlıurfaspor’da Pazar günü karşılaşacağı Çanakale Dardanel maçı hazırlıkları devam ediyor.

Şanlıurfaspor 2.Başkanı Ömer Kapaklı, Pazar günü oynayacakları Çanakkale maçı için Kafilenin Cuma akşamı Uçakla  Ankara aktarmalı Çanakkale’ye gidileceğini, maçtan sonra da Çanakkale’den Otobüsle İstanbul’a ve İstanbul’dan Şanlıurfa’ya uçakla döneceklerini söyledi.

Şanlıurfaspor 2.Başkanı Ömer Kapaklı, Çanakkale Dardanel’in fiküstürdeki yerine bakarak aldanmamak gerektiğini Çanakkale’nin iyi bir takım olduğuna dikkat çekerek şöyle dedi.

“Devre arasında çok iyi bir Kamp dönemi geçirdik. Yeni transfer edilen futbolcularında uyum sorunu tamamen çözümlenmiş durumda. Geçen hafta Telekom karşısında çok eksik olmasına rağmen Takımımız sahadan galibiyetle ayrıldı. Ancak Çanakkale maçına tam kadro gidiyoruz. Teknik Direktörümüz Erol Tok ve futbolcularımıza güvenimiz sonsuz. Çanakkale’yi de mağlup etmemiz halinde Şanlıurfaspor’un ilk 5’e girebilme ümidi biraz daha artmış olacaktır. Telekom maçında 30 Bin kapasiteli GAP Arena Stadına çok sayıda taraftar gelmişti. Takım başarılı sonuçlar aldıkça taraftarımızın desteği de artarak devam ediyor. Şanlıurfaspor’da şu anda Teknik Heyet, Futbolcular, Yönetim, Taraftarlar arasında büyük bir uyum ve birliktelik var. Şanlıurfaspor’daki bu ahenk ortamının başarıyı da beraberinde getireceğine inanıyoruz. Şanlıurfa’da spor kamuoyunun Pazar günü takımlarından galibiyet beklediklerini biliyoruz. Bu bilinçle Çanakkale deplasmanına gideceğiz. Futbolcularımızın her maçın Şanlıurfa kamuoyu için ne denli büyük önem taşıdığının farkındalar. Pazar günü çok zor geçeceğini tahmin ettiğimiz bu önemli deplasmanından galibiyetle döneceğimize inanıyoruz. “dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.