banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Şanlıurfaspor büyük umutlarla kampı bitirdi

Büyükfırat, “Kampın son gününü de tamamladık. Bugün saat 13:00 te Şanlıurfa’ya dönüyoruz. Kamp çalışmalarımız çok verimli geçti. Erzurum Palandöken dağlarında çok güzel çalışmalar yaptık. Buranın oksijenini aldık. Sezon öncesi aldığımız bu enerjinin sezonda faydalı olacağına inanıyorum. Bugünde son idmanımızı yaptık ve artık Şanlıurfa’ya döneceğiz” dedi.

Büyükfırat, Çok önemli transferlerinde yapıldığına dikkat çekerken, “Ünal Karaman gözetiminde çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Hazırlık maçlarımız çok verimli geçti. Sakatlık vermeden kampı tamamladık. Futbolcularımıza 2 gün izin verdik. Salı günü tam kadro olarak Şanlıurfa’da toplanıp hazırlıklarımıza lig başlayana kadar burada yapacağız” diye konuştu.

Büyükfırat ayrıca, Şanlıurfaspor’dan desteğini esirgemeyen Bakan Faruk Çelik’e Eyyübiye Belediye başkanı ve Fahri kulüp başkanı Mehmet Ekinci’ye Kulüp başkanı İsmail Bağıban’a, Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna’ya Büyükşehir Belediye başkanı Nihat Çiftçi’ye, Haliliye belediye başkanı Fevzi Demirkol’a Karaköprü Belediye başkanı Metin Baydilli’ye yine kamp süresi boyunca kampta takımı yalnız bırakmayan yöneticiler M.Giray Küçük’e İbrahim Demirkan’a ve onların öncülüğünde tüm yönetim kuruluna teşekkür etti.

 www.balikligol.com 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.